Te viszont bűncselekményt követnél el ha fellöknéd, de legalábbis vétséget.
2013. márc. 13. 19:10
2/6 anonim válasza:
Meglepődne, az biztos:D
De lássuk be, ennek is vannak fokozatai. Itt Kecskeméten szívesen fellöknék egy pár hülyegyereket, akik a sétálóutcán keresztül vágják le a kiskörutat. Ugyan ne sajnálja már azt a 3 cl benzint egy kicsit több pöfögésre, ahelyett, hogy (adott esetben) kisgyerekek között szlalomozna. Ezért jogos a fellökés.
De az azért annyira nem zavaró, hogy az útról felhajt a járdára, és meg is áll, leállítja a motort, mert ott van dolga.
2013. márc. 13. 21:09
3/6 anonim válasza:
Ugyan valóban veszélyes, szabálytalan és dühítő, de azért csak ne lökd fel szándékosan a robogóst...hiába lesz igazad, ha megsérül, elég csúnya büntetőjogi következményei lehetnek.
2013. márc. 13. 22:28
4/6 anonim válasza:
Miért lenne szabálytalan? Motorral engedélyezett járdán parkolás, oda meg máshogy hogyan jutna fel? Robogó még ok, de egy 300 kilós gondwinget senki nem fog tologatni.
Járdán közlekedni velük szabálytalan csak.
2013. márc. 14. 08:05
5/6 anonim válasza:
Én is felszoktam menni a járdára, de csak akkor, ha oda akarok parkolni, és akkor is csak a patkán való feljutáshoz használom a motort, aztán üresben lököm magam...
2013. márc. 14. 17:07
6/6 A kérdező kommentje:
A kérdés költői volt és túlságosan le volt egyszerűsítve, de úgy látom jó a téma. Persze nem lökném fel valójában, mert sajnos ebben az igaz országban én járnék rosszabbul, és nem is a "normálisan" közlekedőkre gondoltam. Csak a minap láttam, hogy az egyik sarkon felmegy és végig a másik sarokig... kereste a házszámot... és ha én 5 km/órával mentem gyalog (kb?), akkor ő mehetett legalább 10-el miközben nézte a házszámokat... És szomorú, hogy míg nem történik valami komolyabb baj, addig ezek az emberek nem tanulják meg, hogy figyelni kellene a másikra és néha egy kicsit előre gondolkozni... Mert sokszor, ha megtörténik a baj, általában az áldozat jár rosszabbul (lásd még részeg sofőr mindig túléli)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!