Utcasarkon kereszteződésben aszfalt melletti leásott fakaró szabályos-e? Kb 30-35 cm magas a földfelszíntől számítva?
Figyelt kérdés
Ma egy kereszteződésben nem vettem észre egy a kereszteződésben az aszfalt út mellett leásott szerintem közterületen lévő fakarót ( kb 10*10 cm-es keresztmetszetű volt és 30 cm magas) ,így mikor mellé értem semmit sem láttam belőle, és elhúztam az autónk jobb hátsó ajtaját vele teljesen. Nem vészes a kár nem nagy, de úgy érzem annak a karónak ott nem lett volna helye, a kerítés kb 1 méterre lehetett tőle, ahogy emlékszem. Kártérítési igényem jogos lenne-e ez esetben ? Egyébként a fakaró mellett közvetlen a magánkerítés irányába volt egy hasonló magasságú és keresztmetszetű betonoszlop is. Jogos-e a felháborodásom, illetve a véleményem miszerint ha már egyszer karót vernek ki ne 30 centi magas legyen, hanem legalább akkora hogy azt egy személyautóból látni is lehessen ha mellette áll az ember ?2012. aug. 28. 15:44
1/4 anonim válasza:
na most ,ezek után,ha a karó leverőjének van esze,akkor simán letagadja,hogy bármi köze is van a karóhoz,
te meg pattoghatsz ahogy akarsz,mert senki nem fog semmiben sem segíteni,
2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok pattogni egy 5-10 ezer forint miatt ami ki se lesz javítva mert nem egy új darab az autó. Itt a lényeg azon van, hogy vétett-e az az ismeretlen, aki oda leverte a karót, mert megyek és rögvest kibányászom a betont is, a fakarót már kiszedtem akkor mérgemben !
2012. aug. 28. 15:55
3/4 anonim válasza:
Hát azt hiszem, a fakaró csak állt ott, mereven bámulva a vak világba, Ő nem tehető felelőssé semmiért.
Annál inkább a mozgó járművet vezető személy, aki nem volt elég körültekintő.
Ez pillanatnyilag még akkor is így van, ha egy szabálytalan helyen várakozó autóba hajtasz bele ezerrel.
4/4 A kérdező kommentje:
Mindegy.
Ma este még arra megyek úgy is és kiverem a nagy samuval a betonoszlopot is onnan. Legalább más ne szívja meg.
2012. aug. 28. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!