Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Zsákos kiszerelésben csak...

Zsákos kiszerelésben csak hideg aszfalt kapható?

Figyelt kérdés
szoktam látni hogy a közútkezelők amikor belerakják a kátyúba az aszfaltott akkor gázperzselővel felmelegitik és azután lapvibrátorozák,akkor ez a fajta aszfalt melegaszfalt nem?autóbejárot szeretnék csinálni,csak nem tudom még miből kellene hogy jó legyen...
2012. ápr. 5. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

50000 Ft körül lehet rendelni melegaszfaltot, ez kb. 20 m2-re elég. 3000-3500 Ft/m2 körüli áron már el is terítik neked anyaggal együtt...

Az ősszel nálunk fusiben 2500-ért csinálták négyzetméterét!

:D

2012. ápr. 5. 20:48
 2/5 Shai-Hulud ***** válasza:

Zsákban csak hideget árusítunk.

Próbáltunk meleget is, de senki nem bírta hazavinni.

Úgyhogy csak hideg van.

_Praktiker_

2012. ápr. 5. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:

A zsákos kiszerelésű hidegaszfalt olyan is, az első télen szétfagy bármit csinálsz vele, nagy felületet nem is tudsz burkolni vele szépen meg tartósan, csak foltozásra jó.

Kocsibeállóra amúgy se javasolnám,elég drága, hacsak nem aszfaltoznak valamit a környéken és nem tudsz megegyezni velük hogy lenne maszek meló, egyébként nem lesz se tartós se szép.

Inkább betonozd le, kb negyedannyiból kijössz és tartósabbra meg tudod csinálni. Plusz az aszfalt alá is kell beton, ezt nem is említem. :D

2012. ápr. 5. 21:26
 4/5 Polonyi András válasza:
A megfelelő minőségű hidegaszfaltot nem kell perzselni, akár 5-10 C-on is be lehet képlékenyen dolgozni melegítés nélkül, akár házilag is. A perzselés ráadásul még a bitument is tönkreteszi, ezért esik ki a kátyúból, repedezik szét a keverék. A jó minőségű hidegen bedolgozható aszfaltból még tartós autóbejáró is készíthető, nagyforgalmú utakra is alkalmas. Ráadásul kapható is.
2012. júl. 3. 16:35
 5/5 recompark válasza:
Én már kipróbáltam, nekem bejött. 3 éve semmi baj nincs vele. Az autóbejáróm olyan mint az országút.
2012. júl. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!