Ki fogja előbb összetörni az autóját? : A határozott vagy a bizonytalan vezető?
Határozott: Látja, hogy elfér, meg tudja előzni, hát előz, besorol, kifordul, lendülettel kikerüli.
Bizonytalan: Elengedik, jeleznek neki, de mégsem mer elindulni, visszagurul, nem mer átmenni, nem mer rágyorsítani, nem meri kikerülni, inkább vánszorog mögötte.
Ki fog előbb ráfázni az ilyen viselkedése miatt?
Az, amelyik nem tartja be a kreszt.
Szerintem a határozott lesz, mert ő majd tudja, hogy lehet városban 70-nel is menni, az rá nem vonatkozik...
én a bizonytalanra szavazok...befér-nemfér-befér, jó akkor beállok a kocsival és meg is húztam.
Aki tudja az autót megfelelően kezelni, és tudja a határai, az jobb szerintem mint aki megijed még a légytől is vezetés közben.
Komolyabb sérülésre szerintem a határozottnak nagyobb esélye van.Ő azt hiszi magáról ÁLTALÁBAN hogy ő már mindent tud,mindent helyesen fel tud mérni,és ebből komoly baj lehet.
A bizonytalannál is megvan az esély,de ők ÁLTALÁBAN tisztába vannak azzal,hogy bizonytalanok,ezért egy közlekedési manővert jobban átgondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!