Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Rettegek! Hogy győzzem le?

Rettegek! Hogy győzzem le?

Figyelt kérdés

10 éve van jogsim, de azóta kb. 10 km-t, ha vezettem. mert már akkor is féltem, meg nem igazán voltam rákényszerülve. most változott a helyzet. Autóval kell megtennem napi 60 km-t, de borzasztóan félek.

kerestem egy oktatót, tőle veszek gyakorló órákat. Az 1. óra elég gyatra volt, de utána azt mondta, nem érti mi a problémám.

De nem tudom legyőzni a félelmemet. Kb. a hányásig tudok parázni. 1 hónap múlva élesben mennem kell és nincs mese. Mit csináljak? Hogyan győzzem le a félelmet?

Köszi a normális válaszokat!

2013. febr. 28. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
este gyérebb fogalomban gyakorlott sorőrrel esetenként mellékutakon gyakorolj milliók vezetnek 17-75 éves korig semmiféle varázslat mágia sem doktori nem kell hozzá van két sáv mindenkinek egy lehetőség szerint mindenki marad a sajátjában és ennyi...
2013. febr. 28. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Ha szorongsz, akkor ne oktatóhoz járj, hanem pszichológushoz!

Ha rettegsz, akkor ne vezess, mert nem fogs tudni figyelni és előbb utóbb baleset lesz belőle. Szélsőséges esetben megölsz valakit, vagy magadat. Kell ez?

Vegyél inkább bérletet és indulj el kicsit korábban!

2013. febr. 28. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizonyos autós iskoláknak vannak ilyen speciális stressz oldó tréningeik. Egyik ismerősöm sem mert vezetni, elment egy ilyen tréningre és azt mondta, hogy sokat segített neki. Azóta minden nap autóval jár dolgozni, rengeteget vezet és elég jól is megy neki. Hívj fel autós iskolákat és érdeklődj hol indul ilyen képzés.
2013. febr. 28. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Fogdd és kezdj el gyér vagy nulla forgalomban autózni pl. 9 óra után fél-fél órát. lépésről lépésre próbálkozz, hogy mire a mély vízbe kerülsz vezess annyit, hogy ösztönösen tudd mit kell tenni. először csak kilométert gyűjts aztán jöhet a forgalom.
2013. márc. 2. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!