Megbuktam kresszen és félek újra próbálkozni! Hogyan győzzem le a félelmem?
Figyelt kérdés
Mikor itthon gyakoroltam folyton átmentem, még a vizsga napján itthon is 70pontos válaszaim lettek, mikor vizsgán végeztem 59 pontom lett. Félek ismét próbálkozni! Hogy győzzem le félelmem?2013. jan. 3. 23:03
1/4 anonim válasza:
ha ilyen jól ment otthon, akkor szimplán csak túlizgultad, legközelebb már tuti hogy menni fog, szerintem most is tudtad, csak a stressz...
2/4 anonim válasza:
ne izgulj!! az a legfontosabb. elsőre én is megbuktam mert annyira izgultam pedig itthon nekem is ment.. de másodszorra már jól ment, és a többi vizsga is simán sikerült utána csak nem kell parázni.
és ne húzd túl sokáig a dolgot mert csak rosszabb lesz. szerintem..
3/4 anonim válasza:
Először is tanuld meg, hogy hány SZ-el írják, aztán talán nagyobb sikered lesz.
4/4 anonim válasza:
Első körben tegyél rendet a lelki világodban, azután próbáld meg újra. Azért gondold át alaposan ezt a vezetés dolgot, mert ha már elméletben nem megy, mi lesz később? Gyakorlatilag a tesztben szereplő összes dolgot alkalmaznod kell majd vezetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!