Megbuktam kreszből. Teljesen magam alatt vagyok. Volt már más is így?
A Drágám is megbukott. Aztán megint. Harmadszorra sík ideg lett,látatlanban ötször annyira volt maga alatt mint Te.
Két napig nonstop nyomta a KRESZ-programot a számítógépen,az összes kérdést és odavágó választ bebiflázva. Harmadszorra hibapont nélkül átment,fele annyi idő alatt végezve mint az utána következő.
Szóval lazulj a hétvégén aztán ha jövő héten NAPI 3-4 órát rászánsz akkor garantálom,hogy csont nélkül átsiklasz legközelebb. Fel a fejjel !! Kellemest! S.
Igaz én itthon tettem le a KRESZ-t "B" kategóriára, de előtte 2x meg is buktam belőle... szar kedvem volt, és idegbeteg voltam, aztán mondtam magamba h csak azért is...és 3-4 napig csak bújtam a kresz könyvet na meg a munkafüzetet a maga pár ezer kérdésésvel, arról meg nem is beszélek, hogy még suliba az órákon is azt töltöteggetem, meg olvasgattam, osztálytársaim már hülyének néztek, de nem érdekelt. A munka pedig meghozta gyümölcsét.
Sok sikert.
Pannónia, mi más.. :D
De ha júniusig nem áll össze akkor veszek valami műszakis gyorsaságit, mert ez nem állapot. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!