Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ma megbuktam forgalmi, mert...

Ma megbuktam forgalmi, mert izgultam. Mit tegyek, hogy ne forduljon többet elő?

Figyelt kérdés

Az oktatóm szerint, jól vezetek, a mai vizsgának (első forgalmi vizsgám) sikerülnie kellett volna.Én magam sem tudtam, hogy ennyire izgulni fogok,nem vagyok az a fajta.Szinte filmszakadás volt, ahogy beültem a kocsiba.Kb ilyenek, hogy 3.-ára tudtam beindítani az autót, utána is egyből lefulladt.Oktatóm is nézett, hogy most mi van, mert olyan mintha nem én lettem volna ott.Pedig gyakorlott vizsgázó vagyok az egyetemen,államvizsgán sem izgultam, itt meg...mint egy gyépés.

Mit tegyek?Kérlek adjatok valami tanácsot,2 hét múlva újra megyek.

22l

2011. jan. 20. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

könnyű mondani nehéz csinálni: ne foglalkozz azzal hogy vizsgázol, és csak arra koncentrálj amit csinálnod kell: a vezetésre.

Agyban hangolódj rá a vizsgára és nyugtasd magad, hogy semmi gond nem lesz, nem az életed múlik rajta...

Vizsga előtt ülj le, mély légzés, esetleg járkálj, nekem az pl. csökkenti a stresszt.

Amikor beülsz a kocsiba attól a pillanattól kezdve csak az autóvezetésre figyelj, semmi másra! Ha nem vagy elég összeszedett, akkor megint ki fognak vágni, vagy azért mert hibázol, vagy esetleg azért mert azt mondják hogy remegő térddel nem lehet autót vezetni (és ebben igazuk is van).

Hallgass nyugtató zenét a vizsga előtt, egyél csokit, stb....

Gondolj arra, hogy a vizsgád akkor lesz meg, ha tudsz koncentrálni, tulajdonképpen arról szól a vizsga, hogy tudsz-e 30 percre összpontosítani. Ennyi az egész.

Sok sikert!

2011. jan. 21. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy hihetetlen, de én elmentem a háziorvoshoz, és megkértem, hogy írjon föl egy erősebb nyugtatót. Kiváltottam, vizsga előtt be -> nálam bevált.
2011. jan. 23. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A 2. vizsgám előtt én is vettem be egy enyhe leszarom-tablettát.

Bár alá kell írnod h nem állsz alkohol és egyéb szer hatása alatt..

Hát ez van, nem nagyon dicsekszem vele...

2011. jan. 23. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

első vagyok:

nem kell semmi gyógyszer meg ilyen baromság. Egyrészt mindenkire másképp hat, másrészt ha kiderül, abból még jogi következmény is lehet, esetleg végleges eltiltás, annyit meg nem ér.

Meg kell tanulnia mindenkinek azt, hogy igenis - ha tetszik ha nem - verseny és éles helyzetben is tudni kell koncentrálni. Én is nagyon izgulós vagyok, mégis elsőre meglett gyakorlatilag 4 egészen apró hibával, amiből az egyikkel nem is értettem egyet (gyalogos csalogatás..). Visszamenet mondjuk volt egy necces helyzet, de azért attól még nem buktam volna: a gyalog pont akkor ért oda a zebrához mint én, de a szitu azért vitatható volt. Mire észrevettem már átmentem a zebrán, utólag fékezni meg marhaság, mert akkor tuti bukó.

Szóval menni fog, csak koncentrálj!

2011. jan. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!