Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Láttál már romát az autó...

Láttál már romát az autó iskolában?

Figyelt kérdés

Nem rasszista inditatásból kérdem .

De én még nem!minap a tesco-ban odajött hozzán egy kissebségi és megkérdezte ez menyibe kerül?Pedig ki volt írva az ár!Majd kifelémenet láttam,hogy bepattan a piros LÁDÁBA(lada)És elhajt!Jogsia tuti volt mert a legtöbb romának van de egyet sem látok autó iskolában?Biztos van hasonló dolog más bőrszinűekkel is de ők jobban kitünnek ebből a szemponból.

2009. szept. 10. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Romát? Az mi? :D

Cigányt még soha nem láttam vezetni tanulni, de nem láttam egybenyakú, nagydarab, kopasz, télen-nyáron napszemüveges tanulót se, akik Mercit, BMV-t, Audit vezetnek és leszorítanak, nem használnak irányjelzőt se soha!

2009. szept. 15. 09:26
 12/18 anonim ***** válasza:
ez is igaz, csak ez az a kategória, akit ugye rendőr se mer megállítani .....
2009. szept. 15. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Én sem láttam. Velem sem járt együtt egy sem. A BMW-s, Audis, napszemüveges pedig azokból lesz akik veled tanulnak csak pár év múlva.... Meghát sokszor kocsi nélkül egy senkik!
2009. okt. 31. 14:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Én jövő hét kedden megyek forgalmi vizsgára, és az oktatóm mesélte, hogy tizenéve tanít kresz-t, meg vezetést, és öt, azaz öt darab roma tanítványa volt.
2009. dec. 3. 04:18
 15/18 anonim válasza:
szerintem mindent megmagyaráz, hogy a jogsihoz 8 általános kell
2010. aug. 26. 16:42
 16/18 anonim ***** válasza:
na igen :) bár ezen is mennyit veszekedtek ...
2010. aug. 26. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem gondolja a kérdező, hogy van jogosítványuk... Persze a rendőrök nem merik büntetni őket vagy le.zarják.
2010. dec. 18. 14:54
 18/18 A kérdező kommentje:

De gondolom,hogy van nekik mivel mint minden más a jogosítvány is megvehető,legalábbis itt szlovákiaban.

Nagyjából majdnem 2x annyiba kerül mintha levizsgázna,de mégsem kell vizsgáznia,megkapja a vizsgapapírt amivel bemegy a rendőrségre és ott pár napon belül elkészítik a jogsit.

És nem kell szlovák állampolgárnak lenni ahhoz,hogy itt tegye le valaki a jogosítványát,sőt még szlovákul sem kell tudni én is magyarul vizsgáztam.

De szerintem magyarországon is megvehető a jogsi.

Én is gondolkoztam azon,hogy megveszem mert féltem a vizsgától de végül elmentem autó iskolába és nem bántam meg nem is volt nehéz,kivéve a vizsgán a toyota yarist vezetni mert elég nagy darab vagyok és a lábam is hatalmas,és emiatt elég nehéz csak 1 pedált lenyomni egyszerre,mert azt az autót tényleg csak japánokra tervezték akinek a két talpa nincs akkora mint nekem egy.

2010. dec. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!