Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Láttál már romát az autó...

Láttál már romát az autó iskolában?

Figyelt kérdés

Nem rasszista inditatásból kérdem .

De én még nem!minap a tesco-ban odajött hozzán egy kissebségi és megkérdezte ez menyibe kerül?Pedig ki volt írva az ár!Majd kifelémenet láttam,hogy bepattan a piros LÁDÁBA(lada)És elhajt!Jogsia tuti volt mert a legtöbb romának van de egyet sem látok autó iskolában?Biztos van hasonló dolog más bőrszinűekkel is de ők jobban kitünnek ebből a szemponból.

2009. szept. 10. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát ahova én jártam, ott csak én voltam az egyetlen tanuló :D Úgyhogy magamon kívül mást nem láttam. De kresz vizsgán volt egy cigány csaj.
2009. szept. 10. 10:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Most hogy mondod....Én sem láttam! Pedig autó a többségnek van, jogsi annál kevésbé! Szerintem.
2009. szept. 10. 11:11
 3/18 A kérdező kommentje:
szerintem van ott jogsi csak inkább megveszik mint hogy lettennék .
2009. szept. 10. 11:14
 4/18 anonim ***** válasza:
Én amikor vezetni jártam egy cigány lánnyal felváltva jártunk vezetni. De ő is a kivételek közé tartozik, tiszta, rendes volt, dolgozott.
2009. szept. 10. 11:39
 5/18 anonim ***** válasza:
énsem láttam még romát vezetni tanulni:D pedig hát nagyon sokan vannak, ezért kellettvolna h lássunk min 1-et:D nemtom ez náluk hogyműködik...
2009. szept. 10. 12:03
 6/18 anonim ***** válasza:
11:11-es vagyok. Na igy gondoltam Én is. Tehát, hogy jogsi az van, csak kamu.
2009. szept. 10. 12:04
 7/18 anonim ***** válasza:

Én se a kreszen, se az elsősegély tanfolyamon nem láttam cigányt és a vizsgán se volt.

Ugyan ezt elmondhatom a rutinpályáról is.

2009. szept. 10. 18:26
 8/18 anonim ***** válasza:

Én láttam 2-t is amikor még KRESZ-re jártam (b-kat)

Aztán forgalminál is volt 1csávó ,mesélte h 5x bukott kresz-en ,és már kb 200-ba van a jogsija,pedig nem tűnt vmi gazdagnak.

2009. szept. 11. 15:04
 9/18 anonim ***** válasza:

Most h mondod, hallod komolyan soha nem láttam én se, se tanulókocsiban se sehol.

Sztem is veszik vagy nem is foglalkoznak vele és mennek csak .... tudod más kultúra, nekik nem "kell" :-DDD

2009. szept. 12. 06:09
 10/18 anonim ***** válasza:
amikor M-re forgalmi vizsgáztam egy roma gyerek volt a párom.. a vizsgalapja már betelt bukásokkal :)))) elég gáz.. és akkor is megbukott
2009. szept. 12. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!