Főútvonalra kitolatásos balesetnél ki a hibás?
Ne aggódj kérdező,pont így jártam a Nagy Lajos király úton zuglóban...
A dolog pikantériája azvolt,hogy elém egy rendőrautó jött ki:)
Cak hogy megnyugtassalak: helyszíneltem már pár balesetet, és hidd el, a másik lesz a hunyó...:)
annak van elsöbbsége, aki főútvonalon halad, bármilyen manővert is végez.
pontosan nem tudom mikor, de volt egy bírósági határozat, amiben leírták, hogy a főútvonalon közlekedőnek elsőbbsége van, a baleset szempontjából nem releváns a sebessége! bár Magyarországon nem létezik precedens értékű ítélet, azért megnyugtató.
Üdv sni!
Ön rendőr hogy így tudja a dolgokat?
Az igazságügyi szakértőt hogyan tudom elintézni? Nagyon gyorsan szeretném az ügyet felgyorsítani,bár nem vagyok smucig az autómra nézve,de nem szeretnék saját zsebből költeni úgy hogy rosszul járjak. Az igazságügyi szakit hol kell keresnem? Mennyibe kerül ez nekem? És ha nekem ad igazat akkor a lánynak ki kell fizetni 105 ezer ft-ot ? Erre értetted hogy ki tudok vele tolni?
Ahogy látom eléggé ért ön a dolgokhoz örülnék ha adna tanácsot még hogyan tudnék előrébb jutni.
...-ha ez ilyen egyszerűvolna,akkor nemlennének évekig húzódó perek...
Egyszer már "megszakértették",ő megfellebezte.
Sajnos ez Magyarország,akármeddig el lehet szórakozni egy egy ítélettel.
Igazságügyi szakértőt pedig nem fognak bevonni egy koccanásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!