Már nem kell gyerekelülés az autóba?
Figyelt kérdés
Olyanoktól szretnék tanácsot kérni akinek már elmúlt 12 éves a gyereke és túl vannak az autós gyereküléses korszakon.
Mi most kezdjük, most kellene venni ülést, de nem tudom milyet? Létezik olyan amit végig tud használni, ami kényelmes egy 10-12 éves gyerek számára is? Mert az ülésmagasítókat ki akarják vonni a forgalomból.
Szóval, valami jó tanács?
2013. jan. 31. 10:10
11/11 anonim válasza:
Szia! 6-os vagyok. Mint írtam, nekem nem pont ez az ülés van, hanem Top Rider, de teljesen ugyanígy néz ki és ugyanezek a funkciói vannak. Igen dönthető. A gyerekeim mindig kényelmesen utaznak benne, el is alszanak, eddig nem panaszkodtak:) Leghosszabb utunk Székesfehérvárról Győrbe volt, de a 3 évesem és az akkor 15 hónapos kislányom is kibírta, nem szoktak nyavalyogni, hogy ki akarnak szállni belőle, meg hasonlók .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!