Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babakocsik mellé járó autós...

A babakocsik mellé járó autós hordozó az megfelel autósülésnek vagy autóba újat kell venni?

Figyelt kérdés
Belekeveredtem... :(
2012. nov. 7. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez babakocsi függő, de értelem szerint igen.
2012. nov. 7. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
A hordozót is be lehet tenni autósülésnek, amíg kicsi a baba. Kb 9kg-ig férnek el benne. Utána már lehet rendes autósülést venni, ilyenkor már ülnek a babák.
2012. nov. 7. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

A hordozók 0-13 kg is jók

Igen bele lehet tenni . De nagyon sok a gagyi termék.Én nagyon kevés olyan babakocsis hordozót tudok amit be is mernék kötni kocsiba. Maxi cosi, concord , römer be safe. Tesztelt ADAC ,jó minőségű üléseket

2012. nov. 7. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

a hordozót (mind a hordozók rajzai, mind az autók leírása alapján) a jobb oldali első ülésre a menetiránynak háttal, és KIKAPCSOLNI a jobb oldali légzsákot (ezért van meg az autókban a jobb légzsák kikapcsolási opciója)

aztán ha már szépen ül, akkor új ülést venni hátra

2012. nov. 7. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
A hordozó az első autósülés, amíg kicsi a baba. Nem tudom mire gondolt, aki azt írta, hogy gagyi, mert szerintem amelyik babakocsi nem gagyi, az ahhoz tartozó hordozó sem az.
2012. nov. 7. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
A hordozót nem kell az jobb első ülésre tenni, csak ha ki tudod kapcsolni a légzsákot. Nem minden kocsiban van olyan funkció. A hordozót mindegyik ülésre be lehet kötni menet iránynak háttal. (értelem szerűen a volán mögé nem :) )
2012. nov. 7. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell másikat venni, ha autós hordozót kaptál a babakocsihoz, az lesz a kicsi első ülése, amíg ki nem növi. Mindig menetiránynak háttal kössétek be oda ahol nincs, vagy ahol ki van kapcsolva a légzsák.
2012. nov. 7. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
ha találsz rajta egy matricát,amin az áll ADAC 404/"nem emlékszem mi",akkor be lehet,mivel az a kresz szerinti szabvány. kresz-szel foglalkozó oldalon utána tudsz nézni.
2012. nov. 7. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

03 /04 es a jó

gagyi bizony ,az hogy lehet használni még nem jelenti hogy biztonságos,különben miért buknak sorra a teszten piercardin,rengeteg graco ...csak dísznek jó

2012. nov. 7. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!