Autós hordozó? Akkor most ez, hogy is van? Nem értem?
Az autós hordozót eleve nem tettem rá soha a babakocsira, így én olyan babakocsit kerestem, aminek van mózes és sportrésze. A hordozót külön vettük és külön is használtuk, csak az autóban. Hordozóban nem akartam amúgy sem őt órákig tologatni.
Pici babaként jól elvolt a mózesban, utána meg a sportrészben.
Amúgy nem minden hordozó passzol a babakocsikhoz. Egyes márkáknál utólag is tudsz hozzá venni, valamelyiket már eleve úgy adják el, hogy van hozzá hordozó, mózes és sportrész is, tehát minden.
De amúgy nem baj, ha nem passzolnak egymáshoz, nem létszükséglet.
Köszi!
Csak azért kérdezem,mert úgy néz ki (sőt biztos),hogy fogunk kapni ajándékba egy viszonylag drága babakocsit tesóméktól. De ahogy kivettük, hordozó nincs hozzá. Nekünk viszont olyan kellene,ami a kocsira is felrakható.
Muszáj ugyanilyen márkájút venni, vagy más (picivel olcsóbb) is passzolhat a kocsira? Tényleg elég drága a kocsi,és ahogy néztem a hozzátartozó hordozók is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!