Ha 3 gyerekülést (2 ülés és egy hordi) kell elhelyezni egy kisebb autóban akkor lehet úgy hogy a hordozó az anyósülésen van a 2 nagyobb hátul anyuka meg középen ül hátul?
Nincs légzsák elől. Sajnos most ebben a helyzetben a kocsi lecseréléséről szó se lehet.:(
És amikor kinövi a hordit a legkisebb, akkor gyerekülést lehet előre tenni vagy azt nem?
Nekünk a suzuki WagonR-be befér három hátulra:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
De amíg a törpe nagyon pici volt, addig az első ülésen volt bekötve, én meg középre legóztam be maga, ha valami baj lenne, akkor elérjem.
Most úgy nézünk ki, hogy a középső is kap egy Gracot, és a pici megy PC 9-36 kg ülésbe.
Jaaj hálásan köszönöm az utolsónak is!! Álmodni se mertem hogy valaki esetleg belinkeli konkrétan milyen ülésekkel boldogultak :)
Köszönöm szépen!!!
Szia!
Az egy tök jó dolog, ha egy normál 5 személyes autóba befér 3 gyerekülés hátra, csakhogy a középső ülésen az öv általában csak 2 pontos, amivel nem lehet bekötni a gyereküléseket!
Honda Civic, VW Bora, Opel Astra, ezekben tutira csak 2 pontos övek vannak hátul-középen.
De javítsatok ki, ha tévedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!