Meddig tudtátok használni a babahordozót? Mikor, hány hónaposan, kilósan, centisen nőtte ki a babátok, és utána milyen autóba szerelhető hordozó-, utaztatóeszközt szereztetek be?
Kilógott a lába, és nagyon szűkös volt neki ruhástól, ezen kívül már utált háttal ülni az autóban. Vezess le úgy 230 km-t, hogy mögötted ordít... áhh, nem bírtuk idegileg. Sehogy nem lehetett lefoglalni, csak ordított. Ekkor 9 hónapos volt már és 9 kg fölötti. Stabilan ült, így vettünk egy 9-25-ös ülést, ami a belső szűkítőjével tökéletes volt, és ahogy beraktuk menetiránynak szembe, megszűnt az ordítás is.
Egyébként most volt szeptember végén 3 éves, 100cm, 17 kg, és megkapta a következő ülését, ami 15-36-os, ülésmagasítóvá átalakítható. A 9-25-öset egyértelműen kinőtte: túllógott a feje a két oldalsó fejvédőn.
Szia !
Hát az volt , hogy kilógott a lába , meg amikor mondjuk a lakásba volt benne , akkor már tudott benne hintázni , és majdnem kiesett belőle, meg már nem tudott benne elaludni stb.. ! Ilyenkor volt 8 hós , 8 kg ,nem tudom , hogy hány cednti nem szoktuk mérni ! Mi vettünk , neki egy 9-25 kg , nagyon szeretem ! Olyan kényelmesen alszik benne , meg szeret is benne lenne !
5 hónaposan nőtte ki a hordozót.
Ezután Concord Ultimax ülést kapott.
Most pedig BeeSafe ülésben utazik, ez 9-18kg-ig jó.
Én nem vagyok a nagy súlycsoportot(pl.:9-25kg)átfogó ülés híve. Pl. Brendon-ban, és a többi áruházban sem ajánlották, több okból sem.
A mostani ülésünkkel maximálisan elégedett vagyok, leginkább biztonság szempotjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!