Tükörbe nézni előzés előtt luxus? Vagy direkt csinálja az ilyen? (videó)
https://www.youtube.com/watch?v=YjcAPDjlenk
Felfoghatatlan számomra, hogy miért nem lehet figyelni arra, hogy a mögöttem jövő már régen megkezdte az előzést.
direkt csinálta
a csávó helyében utána mentem volna leszorítani, majd jól szájba verni az árok mellett
Ennek a fordítottját is gyakran átélem. Megy az index, de még sávomba vagyok. Mögöttem jövő, se index, sem szabálykövetés, odalép, nekem kell visszahúzni a kormányt. Aztán meg előttem megy.
Egyébként a felvételen senki nem előzhetett volna. Látszik a helységnévtábla, onnan 50. A kamerás kocsi lakott helyen 64-el próbált előzni. Pedig a 45-48 km/óránál gyorsabban menőt már szabályosan előzni nem lehet. Az első kocsi végig megengedett maxon ment.
Ez baromság! Világosan benne van a kreszben, hogy azé az elsőbbség, aki először jelezte előzési szándékát. Jelen esetünkben nem csak jelezte, hanem meg is kezdte az előzést. Innentől kezdve a Fábiásnak várni kéne.
Egyébként szívesen alkalmaznám ezt a módszert, jó lenne ha így működhetne, de mire az előttem haladó észbekap, jellemzően már rég megelőztem. Szívesen engedném, hogy ő előzzön először, ha menne, amint lehetőség nyílik rá. Ez az, ami nem szokott megtörténni. Mindig szoktam várni egy picit, de hiába.
"Igen, a Fabia-n volt a sor előzés szempontjából."
Tudtommal a kreszben nincs olyan szabály, hogy érkezési sorrendben lehet csak előzni. Ennek a szabályos módja az, hogy kirakja az indxet, és mögötte lévő látja hogy mi a szándéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!