Luxus a visszapillantót használni előzés előtt?
Figyelt kérdés
Számtalanszor, és sajnos egyre gyakrabban előfordul velem az alábbi eset: Megy előttem egy több autóból álló sor 70-el, megkezdem az előzést, elmegyek az első autó mellett, majd a következő autó mindenféle tükörbenézés, és sokszor irányjelzés nélkül ki vág elém, és nekem kell vészfékeznem, és mivel 2 egymás után előző autó mocskos veszélyes és szabálytalan is, így vissza kell sorolnom. A kresz elég világosan szabályozza, hogy ha valaki már megkezdte az előzést, akkor neki elsőbbsége van. Tudom, sokszor váratlan egy nagy sebességgel lendületből érkező autó, de könyörgöm: olyan nehéz a tükörbe nézni?2012. nov. 17. 18:10
1/5 anonim válasza:
Jogos, de ez mindennapos probléma. Ez van, amikor az autósiskolák ontják a jogsikat, ahelyett, hogy minőségi oktatást végeznének. A tötyögéssel együtt ezt is nagyon büntetném.
2/5 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Sajnos nagyon sokszor lehet tapasztalni ezt a lehetőséget és nagyon bosszantó, hogy veszélyeztetik az ember életét. Oda kell figyelni és sajnos nekünk kell más ballépéseit is korrigálni . (már ha lehet)
3/5 anonim válasza:
A magyar utakon közlekedők felét ki lehetne tiltani az utakról. A visszapillantó, index használata nem sikkes, a sebességhatárt csak a lúzerek tartják be. Index és tükör helyett viszont feltétlenül fel kell kapcsolni a ködfénylámpát, s a sáv bal szélén kell menni. A záróvonal pedig csak dekorációs elem.
4/5 anonim válasza:
nem akarom az észt osztani, de az a biztos, ha Te figyelsz. Sajnos igazad van, de a baleseti osztályon ezzel dicsekedni elég soványka...
számtalanszor adom meg a balost, fékezek, mert nem nézett tükörbe.. és megyek tovább.. egyedül a hátulról belémjövőt nem tudom kivédeni, amikor megállok a stop táblánál... azt mondta a versenyző, hogy bocs, de ő nem szokott... védhetetlen.
ne mérgelődj, figyelj.
5/5 anonim válasza:
feküdj rá a dudára. talán felfogja hogy gyökér volt, és legközelebb odafigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!