Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Körbe szoktál nézni a vasúti...

Körbe szoktál nézni a vasúti átjárón mielőtt átmész?

Figyelt kérdés
Ugye az első táblától 30 vagy 40.Aztán körbenéz és átmegy...de hányan néznek körül??
2009. aug. 25. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
94%
Én kétszer is:) de gyalogszerrel közlekedek:)
2009. aug. 25. 17:23
 12/21 anonim válasza:
94%

Én is mindig szétnézek. Van bennem egy kis paranoia.

17/L

2009. aug. 25. 17:25
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Te haver a legelemibb hogy szétnézel ilyen helyen, mivel azért mész olyan tetű lassan hogy szét tudj nézni, nempedig azért hogy a seggedet ne rázzák szét a sínek, mert azt a kátyúk már megtették korábban. Hogy a f*szba közlekedhet ennyi vakmarha az úton, és még csodálkozunk hogy olyan balesetek vannak hogy az már vicc! Még a zöld villanyrendőrnél is szét kéne nézni hogy van e egy tökfej aki oldalról épp átmegy a piroson épp beléd!
2009. aug. 25. 18:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nemárt a zöldnél is, megkülönböztető jelzést használó jármű is jöhet.
2009. aug. 25. 19:13
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
énis körbenézek, múltkor mentem át kocsival, fehér volt, sorompó fent, de jött a vonat. igaz gyökkettővel, de akkoris így elsőre elég ijesztő volt, engem megmár dudáltak hátulról, h mérnemmegyek, mit óvatoskodok.
2009. aug. 25. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Én is mindig szétnézek. Inkább az a kis mozdulat a fejjel, mint egy életre tolókocsi, vagy koporsó.
2009. aug. 25. 20:17
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem porba le van ültetve a swiftem (földtől 4,6 cm) tehát le kell lasítanom 5km/h-ra ezért igen körül szoktam.
2009. aug. 25. 21:57
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
4,6 cm, az igen!! Fekvőrendőrön hogy mész át? :) Komolyan érdekel :)
2009. aug. 25. 23:20
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Én is körűlnézek. Oktatáson is volt róla szó hogy nem minden vonat tudja "átállítani" a jelzőlámpát pirosra. Itt nem a RailJetra gondolt hanem a pályakarbantartó szerelvényre :D
2009. szept. 2. 10:08
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom a 4-6 cm-es Swifteddel nem Budapesten szoktál közlekedni.Mert csak egyetlen egy olyan utat mondj,ahol nincs kátyú.Másrészt a rendőr nagybátyádnak teljesen igaza van.A fehér jelzés csak azt jelzi,h a fénysorompó működik.És mivel ez elektromos dolog,bármikor meghibásodhat,pl kóbor áram,vagy kimegy egy biztosíték...bármi lehet..Mindig szét kell nézni!
2009. szept. 5. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!