A buszokon az ellenőrnek mihez van joga?
Engem egyszer fenn akart tartani a buszon,mert állítólag hamis volt az iskolalátogatási papírom,szerinte.Azt mondta,hogy maradjak a buszon és menjek el vele a pályaudvarig és a kollégáival eldöntik,hogy kihíják-e rám a rendőröket.
17 éves voltam és azt hitte,hogy majd úgy ugrálok ahogy azt ő gondolja.
Előadtam magam,hogy a bátyám egy ügyvéd,szóval ne sz@rakodjon velem,megnyomtam a gombot és leszálltam ahol akartam.
Nem voltam benne biztos,hogy nem csinálhatja ezt meg,ezért mondtam ezt az ügyvédes ökörséget.Most,hogy ezt tudom,már csak az arcába röhögök,ha ilyet mond nekem valamelyik!
Egyébként az iskolalátogatásimmal semmi gond nem volt.Mivel én voltam az egyetlen fiatal azon a buszon,velem kezdett el majomkodni.
Köszönöm a válaszokat!
Én a BKV helyébe skinhead ellenőröket alkamaznék.Na ott ugrálhatnál apukám...:):)
Egyébként aki nem vesz jegyet,bérletet,a többi,tisztességes utassal szúr ki!!De próbáld meg ezt eljátszani egy taxissal,hogy utazol,és a végén nem akarsz fizetni...Kiverné belőled a sz@rt is...jogosan!!!
Ha elolvastátok volna az előző válaszokat,akkor láttátok volna,hogy én nem blicceltem!
Azért kösz a válaszokat
Kifejezetten örülök neki,hogy így eltereltétek a témát.Annyit kérdeztem,hogy mit tehet egy ellenőr.
Nem szoktam bliccelni,csak simán érdekelt!
Egyébként nem értem,hogy miért lenne jó,ha skinhead ellenőrök lennének.Attól,hogy valaki kopasz,nagydarab és elmebeteg,még nem biztos hogy sokat tudna velem kezdeni...Utálom az ilyen sztereotípiákat.Aki nagy,kopasz és állat módon viselkedik,az bárkit lezúz.Baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!