Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A buszokon az ellenőrnek...

A buszokon az ellenőrnek mihez van joga?

Figyelt kérdés
Személyimet elkérheti? Megcsinálhatja azt,hogy nem enged leszállni a buszról?

2012. nov. 27. 22:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Engem egyszer fenn akart tartani a buszon,mert állítólag hamis volt az iskolalátogatási papírom,szerinte.Azt mondta,hogy maradjak a buszon és menjek el vele a pályaudvarig és a kollégáival eldöntik,hogy kihíják-e rám a rendőröket.

17 éves voltam és azt hitte,hogy majd úgy ugrálok ahogy azt ő gondolja.

Előadtam magam,hogy a bátyám egy ügyvéd,szóval ne sz@rakodjon velem,megnyomtam a gombot és leszálltam ahol akartam.

Nem voltam benne biztos,hogy nem csinálhatja ezt meg,ezért mondtam ezt az ügyvédes ökörséget.Most,hogy ezt tudom,már csak az arcába röhögök,ha ilyet mond nekem valamelyik!

Egyébként az iskolalátogatásimmal semmi gond nem volt.Mivel én voltam az egyetlen fiatal azon a buszon,velem kezdett el majomkodni.

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 28. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy akkora vicc ez, hogy ilyen esetekben még a bliccelőnek áll feljebb. Módosítani kéne a törvényt, valamilyen módon, hogy ha kárt okoz neked xy személy, akkor ott tarthassad passzív erőszakkal, amíg oda nem ér a rendőr... magyarul rád zárhassák a buszt.
2012. nov. 30. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Én a BKV helyébe skinhead ellenőröket alkamaznék.Na ott ugrálhatnál apukám...:):)

Egyébként aki nem vesz jegyet,bérletet,a többi,tisztességes utassal szúr ki!!De próbáld meg ezt eljátszani egy taxissal,hogy utazol,és a végén nem akarsz fizetni...Kiverné belőled a sz@rt is...jogosan!!!

2012. dec. 1. 12:46
 14/18 A kérdező kommentje:

Ha elolvastátok volna az előző válaszokat,akkor láttátok volna,hogy én nem blicceltem!

Azért kösz a válaszokat

2012. dec. 3. 07:38
 15/18 anonim ***** válasza:
A 13-ashoz annyit, hogy akinek van munkája, biztos jövedelme, az persze hogy vesz bérletet/jegyet és érvényesíti az utóbbit, hisz nap mint nap szüksége van rájuk. Azonban ezt a munkanélküliek nem mindig tehetik meg, nem lehet mindenkinek munkahelye, biztos jövedelme, szóval a dolgozóknak ezt sajnos le kell nyelniük. Nem igaz, hogy főleg a bliccelők miatt drágulnak a jegyárak.
2013. ápr. 17. 03:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valami még munkanélküli, nem jogosítja fel arra semmi, hogy lopjon.
2013. ápr. 17. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Valóban nem, de a szükség ráviszi. És most nem azokról a C típusúakról beszélek, akik még jegyet se vesznek és az ellenőrök még csak hozzájuk se szólnak. A magyart bezzeg lehet büntetni.
2013. ápr. 17. 18:57
 18/18 A kérdező kommentje:

Kifejezetten örülök neki,hogy így eltereltétek a témát.Annyit kérdeztem,hogy mit tehet egy ellenőr.

Nem szoktam bliccelni,csak simán érdekelt!

Egyébként nem értem,hogy miért lenne jó,ha skinhead ellenőrök lennének.Attól,hogy valaki kopasz,nagydarab és elmebeteg,még nem biztos hogy sokat tudna velem kezdeni...Utálom az ilyen sztereotípiákat.Aki nagy,kopasz és állat módon viselkedik,az bárkit lezúz.Baromság

2013. ápr. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!