Vezethetek céges autót így? Bővebben lent.
Nem, ha neked nincsen papírod arról, hogy te is vezetheted, akkor hiába minden.
Még az is lehet, hogy minden jószándék ellenére sem kaphatsz erre engedélyt. A biztosítók ugyanis ki szokták kötni, hogy csak akkor vállaljuk a felelősséget, ha mondjuk kizárólag a cég alkalmazottai vezetik a céges autókat. Ha tehát valami történik, és te vezeted az autót a biztosító beint egy nagyot, és a javítást Édesapádon verik majd le a cégnél, és ezzel még "olcsón" megússza - mert akár ki is rúghatják. Szóval a céges autót te csak max jobb1-ben használhatod:)
Az utolsó mondatodat nem értem.... jobb esetben? ... mi az a jobb1-ben...?
Am köszi a választ.Azt hittem ha mellettem ül akkor nincs gáz.Mivel ő a megbízott és ott van,nekem meg van jogsim.Na de akkor többször nem megyek el a bevásárlóközpontba az autóval mikor mellettem ül,mert ha egy rendőr igazoltat akkor szívás.De kár :/
Az én cégemnél a belső szabályzatban az szerepel, hogy a céges autót vezetheti családtag is, de csak akkor ha az engedélyes dolgozó mellette ül!
:D
Régen nálunk se volt megengedve, de amikor rájöttek, hogy a céges bulikról a részeg középvezetők nem tudnak hazamenni amióta zéró tolerancia van ittas vezetésnél is, azóta beletették a szabályzatba, hogy a feleség haza tudja fuvarozni a dolgozót!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!