Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyjármű vezetők (busz,...

JanoviczkiFerencné kérdése:

Nagyjármű vezetők (busz, kamion stb. )! Ti meg szoktatok állni a zebránál a gyalogosnak? Volt olyan esetetek, hogy kielőzték a járműveteket és balesetveszélyessé vált a megállás?

Figyelt kérdés

2012. nov. 24. 12:08
1 2 3
 21/22 Tubarózsa ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én ugyan nem vagyok se busz se kamion vezető. Férjem viszont buszos, váltózo mikor áll meg. Helyzet függő, menetidőd tartani kell, ha tele busz nem lehet nagyot fékezni... Ő is járt már ugy h szélsősávba megállt h elengedje a gyalogost a zebrán aztán a belső sávba az autós elhúzott mellette kis híján elütve a gyalogost. Ha üresen megy( pl garázsmenet) akk szinte mindig megáll.

Magam részéről, kocsival szinte mindig megállok. Ha meg gyalog vagyok megvàrom mig elmegy a nagyjármű és csak utána nyomom meg a gombot,.

Off: tegnap este mentem haza munkából és az egyik zebránál szembe egy kis furgon megállt ugy h kicsit belogott a zebrára, én meg majd szívinfarktust kaptam h én nem látom a gyalogost v tényleg nincs... :-D:-S

Üdv 22/N

2012. nov. 26. 10:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Aki 14 percet vár a zebránál az nem is akar átmenni, csak nézelődik. Nálam max 1-2 jármű megy el és már megyek is át. Nem is értem mások mit tökölnek egy zebrán amikor ott egyértelműen a gyalogosnak van elsőbbsége.
2022. nov. 2. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!