Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet ennek következménye?

Lehet ennek következménye?

Figyelt kérdés
Részegen vezettem éjjel két település között, és mikor a benzinkútra lekanyarodtam nem tudtam megállni, mert a szőnyeg becsúszott a fék alá, és azt a redőnyös polcot amiben az olajak vannak durván felb@sztam a falra, még a szélvédőre is ráfröccsent. A shopban volt fény, de nem tudom volt-e bent valaki mert elég gyorsan elhajtottam, és nem láttam senkit, meg ami azt illeti elég kész voltam. Kamera nem tudom hogy volt-e,de eddig nem keresett senki (napokkal ezelőtt történt). Lehet még ebből valami?
2012. szept. 24. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
utólag nem hiszem, hogy kideríthető az ittas vezetés, max ha megtalálnak a rendszám alapján, kifizettetik veled a kárt
2012. szept. 24. 22:33
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ, azt hiszem akkor már nem lesz gond!
2012. szept. 24. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagy eséllyel meg fogod kapni érte levelet, csak éppen idő, amíg a feljelentés után kibogarásszák a rendszámodat. A benzinkutak tele vannak kamerázva, biztos lehetsz benne, hogy megvan a rendszámod. És örülj, hogy legalább az ittas vezetés miatt nem kell félned... Bár, lehet legközelebb majd a zebra előtt nem tudsz megállni részegen, és nem pár olajoskannát, hanem pár embert kensz szét a szélvédőn...

Remélem jól megbüntetnek, no.

2012. szept. 24. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha 60napon belül nem kapsz semmit akkor mázlid volt. Kamera viszont mindig van, jó eséllyel megvan a rendszámod is, szóval nem valószínű hogy megúszod.

Amúgy meg p*cs a füledbe.

2012. szept. 24. 23:38
 5/12 anonim válasza:
56%
mostmár, hogy ezt megosztottad az egész internettel is, remélem az ittas vezetésért is meg b@$znak
2012. szept. 24. 23:55
 6/12 anonim ***** válasza:
1000%, hogy felvette a kamera, kérdés, hogy a tulaj akar-e bajlódni a rendőrségi feljelentéssel. Oda kéne küldeni 1 jó beszélőkéjű havert, vagy akár te is csak másik kocsival, hogy valami infót szerezni. Ha nagy gáz van akkor inkább felajánlod, hogy kifizeted a kárt
2012. szept. 25. 00:13
 7/12 anonim ***** válasza:
AZ lett volna a legtisztább ha másnap visszamegy és előadja hogy ez volt, kifizeti, csapó. Akkor nem kell fosni hogy jön az idézés, meg mégis gerincesebb viselkedés, így utólag már tökmindegy szerintem. Bár egy fokkal még akkor is jobb talán.
2012. szept. 25. 00:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdező... Oké, hülye voltál. Ez egy dolog. Előfordul. De mi a búbánatért kellett ide kiírni mondd meg nekem őszintén! Egyébként nem lenne semmi következménye, ha nem volt se szemtanú, sem kamera. Az ott hagyott festéknyomból sem fogják tudni kideríteni milyen autó volt. De így, hogy volt annyi eszed, hogy ide írtad, így már lehet, hogy lesz következménye. Csak az ima segít. De máskor ha hülyeséget csinálsz és nem vállalod érte ott helyben a felelősséget, akkor utána is lapíts!
2012. szept. 25. 00:59
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
"nem tudtam megállni, mert a szőnyeg becsúszott a fék alá" Simán be voltál b@szva, nem tudom minek kell ez a szőnyeg rizsa.
2012. szept. 25. 06:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Nézd, minden ilyen helyzetben a legtisztább az, ha hátrahagyod az elérhetőségeidet. Ha nem rögtön teszed ezt meg, akkor azt kockáztatod, hogy rendőrségi ügy lesz az egészből, ami miatt az egyébként a hatóságok előtt rejtve maradó esetből eredő bírságot is meg kell fizetned.
2012. szept. 28. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!