Ebben az esetben a rendőr mennyivel büntethetett volna meg?
Figyelt kérdés
Egy barátom 125ös motorjával , amihez nincs jogsim , ugyanis csak "M"-es van , közlekedtem lakott településen belül 80nal papucsban védőfelszerelés nélkül . Az utolsó pillanatban satufék és leléptek a rendőrök elől . Tudom , hogy felelőtlen dolog , de mégis érdekelne .2009. aug. 2. 00:07
11/15 anonim válasza:
Rajtad nem lehet elmenni... Azt írtad semmi védőfelszerelés nem volt rajtad...
12/15 anonim válasza:
Rajtad nem lehet elmenni... Azt írtad hogy semmi védőfelszerelés nem volt rajtad.. Pff...
13/15 anonim válasza:
Azt írtad, hogy " védőfelszerelés nélkül ". Értem én ezalatt a sisakot, meg a védőruhát, kesztyűt, stb.-t. De csak a sisak kötelező, most a többinek nincs jelentősége. Azért hittem azt, hogy sisak nélkül motoroztál, a többi cucc hiányosságáért nem szól a rendőr.
14/15 anonim válasza:
De akkor csak épp' annyira vagy hülye, hogy a sisakot nem veszed védőfelszerelésnek.
15/15 anonim válasza:
Remélem, mihamarabb felmászol egy fára, kedves Kérdező... Szerintem rajtad még egy 100 000 forintos büntetés sem segítene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!