Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ebben az esetben a rendőr...

Ebben az esetben a rendőr mennyivel büntethetett volna meg?

Figyelt kérdés
Egy barátom 125ös motorjával , amihez nincs jogsim , ugyanis csak "M"-es van , közlekedtem lakott településen belül 80nal papucsban védőfelszerelés nélkül . Az utolsó pillanatban satufék és leléptek a rendőrök elől . Tudom , hogy felelőtlen dolog , de mégis érdekelne .
2009. aug. 2. 00:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Agyatlan... Gratulálok....
2009. aug. 2. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt rendszám, és fel tudták írni, v lefotózni vagy akármi, akkor a barátod szeretni fog... Vagy ha van benned gerinc, felvállalod hogy te voltál... 15f
2009. aug. 2. 00:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
" Az utolsó pillanatban satufék és leléptek a rendőrök elől " - többször is próbáltam értelmezni, nem sikerült.
2009. aug. 2. 00:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leléptem akart lenni.
2009. aug. 2. 01:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Így már érthető.
2009. aug. 2. 01:08
 6/15 anonim válasza:
100%

Ebben az esetben egy szabálysértési feljelentés kijárna, kivéve, ha augusztus 1. után volt mert akkor közigazgatási eljárás a sisak hiánya miatt ami fix összeg ha jól tudom 10.000 ft. + szabálysértési feljelentés engedély nélküli vezetés miatt ami pénz büntetés, meg még el is tiltottak volna egy kis időre.

Amugy meg legalább annyi legyen benned legközelebb, hogy vállald ha hibáztál, mert ez így gerinctelen.

Ja és ha megismert a rendőr akkor lehet, hogy így is fel vagy jelentve, mert ahhoz nem szükséges a megállítás.

2009. aug. 2. 01:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Hozzátenném , hogy nem figyeltek fel rám , a rendszámot pedig nem nagyon írhatták fel , amúgy meg ha akarnak utánam jöttek volna, de nem tették , és az a 80as sebesség lehet hogy kicsit túlzás volt .
2009. aug. 2. 09:26
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Fejlövésnél rosszabbat nem kaphattál volna.
2009. aug. 2. 12:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Legalább egy sisakot vehettél volna, sisak nélkül tuti, hogy megállít a rendőr, egyébként meg nem.
2009. aug. 2. 20:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Volt rajtam sisak . Azért annyira hülye én sem vagyok .
2009. aug. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!