Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A rendőröknek miért szabad...

Amore kérdése:

A rendőröknek miért szabad telefonálni vezetés közben úgy hogy fogja a készüléket, és ha nem használja a megkülönböztető jelzést akkor miért nem kell betartani az adott útra megengedett legnagyobb sebességet?

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 02:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha a rendőrnek fontos felvenni, akkor miért nem headsetet használ, mit ahogy másnak kell? Biztonságosabb nem. Ők mondják.

A NEM rendőrnek is késedelemmel járhat, ha nem veszi fel a telefont. Neki is pontosan és időre kell dolgozni, mert ugyanúgy kirúgják. Ugyanúgy Ő sem késhet a betonozással, ha kőműves vagy mixeres. A rendőr miért nem kereshet más munkát és a NEM rendőr miért kereshet?

2012. aug. 30. 21:30
 22/26 A kérdező kommentje:
Szóval mint kiderült a rendőröknek meg van engedve hivatalból hogy megszegjék a KRESZt!Mikor én láttam a rendőr urat telefonálni akkor ültek az autóban hárman és pont a sofőr telefonált!
2012. aug. 30. 22:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Valami érdekes mód épp az 1órával ezelőtti esetet mesélném el:

sétálok a városba,megállok a zebránál(piros lámpát kaptam),mondom nem megyek át(pedig 1 lélek sem jött) ,nehogy valami unatkozó sün erre bóklásszon aztán kötözködjön,meg meg is büntessen!

Erre jön a rendőr autó 2unatkozó yard-al ,piros lámpát kapnak! láss csodát megállnak 30mp-cre,majd azzal a lendülettel minden megkülönböztető jelzés(hang/fény) nélkül ,csak úgy simán átmegy a piroson! bemegy a Tesco parkolóba,tesz egy kört majd szépen lassan kijön és ugyanezt teszi kijövet is(átmegy a piroson mindenféle jelzés nélkül)!

Semmi dolga nem volt és csak azért megszeghet egy ilyen szabályt ,mert police ruhában feszeng???

Ha én átmentem volna azon a piroson (jó ,persze senki nem jött) ,de akkor is,hétfőn már vihetném be 1évre a jogsimat!

Most komolyan! csak oda kellett volna menni és megkérdezni tőle hogy: NO Mr.Sünuram ,most akkó' mi is volt ez a szabálytalanság? hogy is működik ez??

De megy a kivételezés ebben az országban komolyan mondom...

A rendőr is ugyanolyan ember mint én(ugyanúgy lóg a f@sz@),sőt!!... lehet hogy én többet is tanultam a szakmámért mint ő! Szép!

2012. aug. 30. 22:55
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a történetet!Kicsit meg vagyok nyugodva hogy rajtam kívül más is látja ezeket a dolgokat nem csak én.
2012. aug. 31. 00:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! ezek nem Paranormális jelenségek!

Ezek mindennapi jelenségek!

2012. aug. 31. 17:00
 26/26 anonim ***** válasza:
A videóban állt a kocsi, akkor meg miért ne lenne szabad?
2012. szept. 7. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!