Hol tudom "feldobni" a férjem munkahelyét? Részletek lent!
Áhá, szóval érett nő vagy.
De ha valaki egy ténnyel rávilágít egy hiányosságodra, akkor eszedbe nem jut azt mondani, hogy igen, tényleg hibáztam és buta/figyelmetlen voltam. Elintézed egy "Az most mindegy"-gyel. Ez valóban nagyon érett viselkedés:D No és ha már oktatgatod a másikat helyesírásra, akkor itt egy lecke neked is: a mindegy szót így egybe kell írni, nem külön.
Látod, a kor nem tesz önmagában bölcsebbé, hiszen ha nekem 25 évesen sikerült beledöngölnöm téged a földbe, akkor a hiba valószínűleg a te készülékedben van...
# 33
Ahhoz képest 38 évesen egészen biztos, hogy kettesre sem tudnál megírni egy középiskolai tollbamondást. Ráadásul még szemére is veted a szerencsétlennek, hogy tanuljon meg írni, mikor te magad sem tudsz. 6 éves keresztlányomnak ilyen pocsék lenne a helyesírása akkor egész nyáron csak a nyelvtankönyv lehetne a tv távirányító helyett a kezébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!