Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hol tudom "feldobni" a férjem...

Hol tudom "feldobni" a férjem munkahelyét? Részletek lent!

Figyelt kérdés
A férjem egy cégnél dolgozik autón kiszállító, naponta hosszú órákat ül az autóba, ahol nincs légkondi, és a kötelező védőitalt sem kapják. Fel szeretném dobni a céget hogy nem kapnak védőitalt. A cégnél kb 40-50 ember dolgozik, és SENKI nem kap vizet, se semmit. Gondolgodtam hogy esetleg az ÁNTSZ de nem vagyok benne biztos. Kérem segítsenek, mert nagyon mostohául bánnak a munkásokkal.

2012. aug. 2. 16:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Sofőr ember(buszosokat kivéve) ritkán vécézik tiszta wc-n.

Ha a kamionos megáll egy pihenőbe, és kell neki vizelni meg székletetüríteni benéz a wc-be, ha nem jó állapotú, megy a kerítéshez, ott vizel, ha esetleg nem csak az kell neki akkor legugol és elintézi kint, vagy ha nem vészes a wc akkor ott.

a védőital meg kész vicc, írták hogy pár fillér havonta az ásványvíz, de műanyag üvegbe lehet otthonról csapi vizet is vinni, és szinte ingyen van, férjedurad lefagyasztja, vagy visz magával hűtőtáskát(amit ásványvíznál is kell mert lóhugy lesz pár órán belül)

2012. aug. 2. 19:49
 12/35 A kérdező kommentje:
Mielőtt még elfajulnának a dolgok, csak szólnék hogy nem véleményt kérdeztem hanem azt hogy hol tudom a munkahelyet feldobni??? Nem a véleményre vagyok kíváncsi hanem a válaszra!! Köszönöm.
2012. aug. 2. 20:48
 13/35 anonim ***** válasza:
48%

A sok fikázó beláthatná, hogy pontosan az ilyen mentalitás miatt engedhetik meg ezt a cégek maguknak. Előírás a víz, ahogy a TB fizetése, a kötelező pihenőidő, a túlóra megfizetése és a satöbbbi. Meg kéne érteni, hogy ezek a jogok mind-mind titeket védenek. Mégis önként mondtok le róla, már-már büszkén. Bezzegacsepellel, az volt ám kemény, persze azt már nem teszitek hozzá (vagy nem is tudjátok), hogy azok az emberek 50-55 körül mentek (rokkant)nyugdíjba, hogy aztán a megfelelő munkakörülmények következményeként a hátralévő életüket az orvosnál töltsék.

Nem kell ám elhinni a legendákat a hányattatott sorsú szegény vállalkozókról, azok akkor is sírnának ha helikopterrel járnának. Rohadtul hiányzik ebből az országból a szolidaritás, és marhára nincs rendben ez a hozzáállás.

2012. aug. 3. 13:37
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak ha úgy állsz hozzá, hogy követelőzöl, akkor elküldenek, munka nélkül maradsz és jön helyetted egyből más, aki örül, hogy van munkája.
2012. aug. 3. 13:46
 15/35 anonim ***** válasza:
Csak az egymás iránti szolidaritás és összefogás segít. Nem véletlen jöttek létre a szakszervezetek. Magától nem fog javulni a helyzet abban biztos lehetsz, ha így megy tovább, a végén még belépőt kell fizetni a munkahelyedre...
2012. aug. 3. 14:06
 16/35 anonim ***** válasza:

Ez igaz, csak most nincs szakszervezet, nem véd meg senki:D

Amennyi munkanélküli van, összefogtok a vállalkozó ellen és elküldi az egész állományt és két nap alatt pótolja. Szörnyű egy helyzet.

2012. aug. 3. 14:08
 17/35 anonim ***** válasza:
A szakszervezet az összefogás egy formája. Nélküle nehezebb, de nem is lehetetlen harcolni. Ez a sikeres országok receptje, nem a meghunyászkodás.
2012. aug. 3. 14:23
 18/35 anonim ***** válasza:
És szerinted a buszsofőrök mit csinálnak olyan buszban, amiben nincs klíma? Ki osztogat nekik vizet? Amúgy jah, valaki összetenné a két kezét, ha ilyen munkahelye lenne.
2012. aug. 3. 16:14
 19/35 A kérdező kommentje:
Végre 1-2 értelmes válasz is érkezett. Valóban el vannak a dolgok fajulva a férjem munkahelyén is. Meg vonnak tőlük mindent, A túlórákat nem számolják, nem engedik őket szabadságra, be van kamerázva minden, az autókba pedig GPS-van szerelvem, ám nem olyan amin tudsz közlekedni és mutatja az irányt, hanem egy nyomkövető GPS amin a kis hülye majom főnök tud téged nézni hogy merre jársz és ha le állsz 1 percre, már jön a telefon hogy miért álltál meg. El vannak fajulva a dolgok, az ebédlőbe és a wc-be nem lehet be menni, mert baktériumok 10000000 vannak bent. Csak sajnos még most sem kaptam arra választ hogy konkrétan, HOL TUDOM EZT BEJELENTENI????
2012. aug. 4. 08:53
 20/35 anonim ***** válasza:

valószínűleg a hentesnél ehet bejelenteni.

Gondolkodj, ha nem vagy fogyatékos, akkor tudod, hogy azok a szép fehér autók, villogóval, és rendőrség felirattal, amikbe rendőrbácsik és rendőrnénik ülnek, na őnekik kell szólni, tudják a dolgukat.

de magadtól nem jössz rá hogy a rendőrségen kell kopogtatni? vagy te talán a TEK-nek szólnál?

2012. aug. 4. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!