Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hol tudom "feldobni" a férjem...

Hol tudom "feldobni" a férjem munkahelyét? Részletek lent!

Figyelt kérdés
A férjem egy cégnél dolgozik autón kiszállító, naponta hosszú órákat ül az autóba, ahol nincs légkondi, és a kötelező védőitalt sem kapják. Fel szeretném dobni a céget hogy nem kapnak védőitalt. A cégnél kb 40-50 ember dolgozik, és SENKI nem kap vizet, se semmit. Gondolgodtam hogy esetleg az ÁNTSZ de nem vagyok benne biztos. Kérem segítsenek, mert nagyon mostohául bánnak a munkásokkal.

2012. aug. 2. 16:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%
Mondjon fel, majd én megyek a helyére, nekem légkondi és víz nélkül is megteszi a meló!
2012. aug. 2. 16:15
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Munkaügyi felügyelőségnél tehetsz bejelentést. A munkaadót jól megbírságolják , ezért valószínűleg mind az ötven alkalmazottnak egy ideig kevesebb lesz a bére.( A férjednek pedig rövid időn belül felmondanak, főleg, ha személyesen teszed meg a feljelentést. Persze azt fogják mondani, hogy a neved titokban marad, de valahogy mindig kitudódik.) Amúgy mindenütt mostohául bánnak a munkásokkal. Szólj a férjednek, hogy álljanak ki a jogaikért, mert a feljelentéssel is a munkások járnak rosszul.Változni lehet, hogy fognak utána a körülmények. Rosszabbak lesznek.
2012. aug. 2. 16:15
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

hogy oda ne rohanjak!

2l ásványvíz a tescoban 60 ft. egy hónapra 1200, ha 20 napot dolgozik. talán kijön a fizuból...

klíma? ja boccs. szted az útépítő munkásokat meg pálmaágas fűszoknyás lányok legyezgetik, ugye?

komolyan megkockáztatnád a férjed munkahelyét ilyen piti dolgok miatt?

2012. aug. 2. 16:20
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

És ez mért lesz jó neked?

Azért, mert esetleg emiatt kirúgják a férjedet, vagy azért, mert kapnak vizet és csökkentik a fizetést?

2012. aug. 2. 16:33
 5/35 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond hogy mennyi be kerül az ásványvíz hanem az hogy ez ELŐÍRÁS. És nem csak a víz a gond hanem a körülmények. Ti könnyen irogattok a géptől de ha nektek csak 1 hónapot kéne ott dolgozni ti lennétek az elsők akik kilépnének vagy feldobnátok a munkahelyet. Ti még nem láttátok a wc ott, ahol fertőzéseket simán el lehet kapni, meg nem lehet használni a wc-t mert a kagyló fele le van törve meg ilyenek. Ti nem láttok bele a körülményekbe, így könnyű beszélni de ha ti lennétek a helyébe nem ezt mondanátok!!! 07.:00-18:0-ig a forró autóba menni... Szánalmasok vagytok hogy ilyeneket írtok!
2012. aug. 2. 16:52
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örüljön, hogy van WC. Az én autómban például nincs...
2012. aug. 2. 17:06
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Oké, dobd fel aztán nem lesz munkája - az jobb lesz?
2012. aug. 2. 17:08
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Régen Moszkvába szállítottak árut Csepellel, amiben nyáron volt 60 fok, télen -10, nem volt benne szervó és 20 tonna volt, egy napi edzés volt vezetni:D

Ehhez viszonyíts. Előírás? Hát nem sok munkahely van, ahol mindent betartanak. Ha csak ilyen munkahelyen akar dolgozni, abból nem sok lesz.

2012. aug. 2. 17:10
 9/35 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik a férjed? Pizza futár? Örülj neki hogy van hol dolgozni és fizetést kap érte. Légkondi nézz már szét a menő irodákban van csak a többi munkás gyárakban ahol 50 fok van a gépek miatt, vagy a tűző napon dolgozók. Ezek a helyek se egy leány álom. De pénzből él az ember!
2012. aug. 2. 17:34
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
A wc koszos, talán ha használják, többek közt a kedves férjed is, akkor lehet néha takarítani is kellene???????
2012. aug. 2. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!