Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hol tudom "feldobni" a férjem...

Hol tudom "feldobni" a férjem munkahelyét? Részletek lent!

Figyelt kérdés
A férjem egy cégnél dolgozik autón kiszállító, naponta hosszú órákat ül az autóba, ahol nincs légkondi, és a kötelező védőitalt sem kapják. Fel szeretném dobni a céget hogy nem kapnak védőitalt. A cégnél kb 40-50 ember dolgozik, és SENKI nem kap vizet, se semmit. Gondolgodtam hogy esetleg az ÁNTSZ de nem vagyok benne biztos. Kérem segítsenek, mert nagyon mostohául bánnak a munkásokkal.

2012. aug. 2. 16:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok, és konkrétan megírtam, hogy a munkaügyi felügyelőségen tudsz bejelentést tenni. A rendőrségnek ehhez semmi köze. A baktériumokat pedig ezen felül a területileg illetékes tisztiorvosi szolgálatnál jelentheted. A nyomkövető kamerák ügyében pedig fordulj az ombudsmanhoz, mivel sérti a személyiségi jogokat. Ennél konkrétabb és részletesebb választ nem tudok neked írni. Annyit hozzátennék, hogy a férjed szóljon a kollégáknak is, hogy keressenek maguknak másik munkát, mert ahelyett, hogy a bírságokat a vállalat kifizesse(tízmilliós tételekről van ám szó)inkább csődbe viszi és indít egy új céget új névvel, új alkalmazottakkal. Na minden jót nektek. Azt mondta Antall József 1991-ben "Tetszettek volna forradalmat csinálni"
2012. aug. 4. 12:35
 22/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, hányszor kell még neked leírni, hogy amunkavédelmi főfelügyelőség helyi kirendeltségére menj? Ennyire ostoba vagy, esetleg szimplán el sem olvasod a hozzászólásokat, csak szidsz mindenkit?
2012. aug. 5. 13:42
 23/35 anonim ***** válasza:

# 19

Elég értetlen vagy hallod-e, már 10-en leírták kb. hogy a munkaügynél...

Amúgy az miért is baj, hogy a főnök nyomon követi az alkalmazottat, amikor a CÉG AUTÓJÁVAL DOLGOZIK?! Az a dolga, hogy nyomon kövesse...

2012. aug. 5. 14:50
 24/35 anonim ***** válasza:
23: Az a gond vele, hogy konkrétan törvénytelen.
2012. aug. 5. 20:36
 25/35 anonim ***** válasza:
Semmi törvénytelen nincs a GPS-es gépjármű nyomkövetésben tudtommal.
2012. aug. 5. 20:43
 26/35 anonim ***** válasza:

Még anno amikor az Eon, vagy akkor még Kögáz, vagy nem tudom, beletette az autókba, abból se volt semmi, pedig az nem kis cég.

meg sok autón, pl. áruszállítókon van.

2012. aug. 5. 21:07
 27/35 anonim ***** válasza:
25: Nem a GPS, hanem az ilyen típusú kamerás megfigyelés a törvénytelen.
2012. aug. 6. 10:05
 28/35 A kérdező kommentje:
Jó oké köszönöm a válaszokat ( bár csak azoknak akik normálisan tudtak válaszolni, nem azoknak a szánalmas embereknek, akik feltűnési viszkbetegségben szenvednek és nem tudnak normálisan válaszolni így akarják magukra vonni a figyelmet, szégyentelenségek, alpári majmok!! )
2012. aug. 10. 11:05
 29/35 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy egy ilyen örök elégedetlen, nagypofájú, minden lépen kanál nőszemély vagy, a férjed szerintem vegyen könnyes búcsút a munkahelyétől:D
2012. aug. 10. 11:12
 30/35 anonim ***** válasza:
Mi az a "viszkbetegség"? :)
2012. aug. 10. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!