Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Menekültél már rendőr elől?...

Menekültél már rendőr elől? Ha igen akkor milyen géppel és sikerült e meglógnod?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 19:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tudtommal más országban szabad 1 sör után vezetni.
2012. júl. 21. 09:19
 12/22 anonim ***** válasza:

1 sör után itt sem veszik el a vezetői engedélyed.

0.5mg/l légalkohol, és 0.8mg/l véralkohol felett vesszük el azonnal, ez már bűncselekményi alakzat.

1 sörnél csak pár előéleti pontot kapsz, a Magyar társadalom pedig nem olyan fejlett ahhoz, hogy megengedj 1 sört, és azt be is tartsák. Több ittas sofőrt fogtam már, és egynél sem fordult elő, hogy 1 sört ivott volna! A legenyhébb 6 citromos sör volt, a többi elég rendesen részeg volt. Ebből is látszik, hogy nem tudnak az emberek mértéket tartani.

A másik pedig az, hogy mint te is mondod kérdező, azt hiszed, hogy elveszik a jogsid rögtön, pedig nem. De ha ittasan kivonod magad az intézkedés alól, netán balesetet okozol, vagy közúti veszélyeztetés, akkor rendszám alapján biztosan ugrott a jogsid, és párszázezer forintod.

Én is azt mondom, hogy az ittas vezetésnél nincs párdon. Én sem vezetek ittasan, és megölném azt, aki valamely családtagomat elütné ittasan.

2012. júl. 21. 12:59
 13/22 A kérdező kommentje:

"rendszám alapján biztosan ugrott a jogsid, és párszázezer forintod."

Rendszám alapján megmondod hogy ki vezetett?

Én ha vezetek akkor apám autóját vezetem, de sokan vannak még így hogy nincs saját autójuk.

2012. júl. 21. 13:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Igen megtudom, kis városunkban ismerek mindenkit arcról, rendszám alapján lekérem a tulajt, és majd ő elmondja, hogy ki vezette.

De nem kell ilyen messzire menni. Általában besokall a vezető, és vagy megáll, vagy balesetezik. Főleg ha ittas, esélye nincs.

2012. júl. 21. 14:22
 15/22 anonim ***** válasza:

Tisztelt rendőr hozzászóló! Nincs lehetőség arra, hogy itt kommentek alapján beazonosítson a rendőrség konkrét szabályszegőket? Csak mert csomóan kiírják ide, hogy így ezt csináltam, úgy azt csináltam, és ezzel dicsekednek. Mint pl a golf-os hozzászóló fentebb. Ha kiderítene a rendőrség egy címet, akkor ott vannak lakók, akihez tartozik az X rendszámú autó. Szétküldeni ezeket a rendszámokat, és a járőrök fokozottabban tudnának figyelni rájuk.

A másik dolog. Kérdező! Nehogy már te legyél felháborodva, amiért nem vezethetsz ittasan... Bezzeg ha a hazafelé tartó családodat kompletten kinyírná egy autópályán szemben haladó részeg autós, akkor más lenne a véleményed, nem? Na ugye...

2012. júl. 22. 11:07
 16/22 anonim ***** válasza:
"Valamokka válasza" ki dicsekszik?!mekora szánalom vagy te.........én megértem hogy te nem szoktál autó ülni,de azért remélem ha biciklivel mész is rád szálnak a zsaruk és szétb+
2012. júl. 22. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerinted én vagyok a szánalmas, miközben te másfél sornyi szövegben 4 (!) helyesírási hibát ejtettél? Ugyan már...

Egyébként ráhibáztál, valóban egy kerékpárral és egy segédmotoros kerékpárral rendelkezem, autóm nincsen. Mindazonáltal jogosítványom van, és bár ritkán, de vezetek is családban lévő autókat. Ettől függetlenül nem tartom magam valami nagy sofőrnek, átlagosnak inkább. Ez is téged minősít, hogy aszerint méred az embereket, hogy van-e autójuk. Szerintem okosabb lenne, ha jobban figyelembe vennéd az egyéb értékeiket is - már persze ha ezt a vélhetően erősen beszűkült ítélőképességed engedi, hogy megtedd.

Megbüntetni valószínűleg egyik járművemen sem fognak, lévén, hogy mindkettő legálisan jutott a birtokomba, amit papírokkal tudok igazolni a rendőröknek is, körözés alatt nem állok, a műszaki feltételeknek pedig maradéktalanul megfelel mindkét közlekedési eszközöm.

Neked miért is kellett elmenekülnöd a rendőrök elől...? Ugye, ugye... most gondold át még egyszer, kettőnk közül ki a szánalmas.

2012. júl. 22. 12:42
 18/22 bp1985 ***** válasza:
Jelenleg egyedül a TT talán, ami elől nem tudnék elmenekülni. De nem kockáztatok, meg játszok. Inkább betartom a szabályokat, ha meg nem, akkor vállalom a következményeket. Menekülni a kisfiúk szoktak.
2012. júl. 23. 22:21
 19/22 ja_az_van ***** válasza:
Bizony bizony én is menekültem rendörök elöl és sikerült is meguszni, na nem azt hogy késöbb igazoltassanak.hanem hogy akkor ott igazoltassanak. olyan cucc volt nálam hogy simán megérte meglogni elölük.
2012. aug. 15. 12:45
 20/22 DominikTOLNAMEGYE válasza:
Mi voltunk pesten apamal autoval és fére alitot minket a rendör de hisz zöld volt mentünk elkanyarodtunuk kerestünk megalo helyet xD és elkeztünk menni gyorsaban ha nemjön akkor mindegy nem alunk meg következö kanyarba elénk vágodot egy rendőr auto :D azt beszoptuk mert nem volt biztostiasunk leveték a rendszamtablat és elkültek az autopalyanhazaig rendszamtaba nélkül 1 papiral helyetesitve xD
2015. okt. 31. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!