Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Menekültél már rendőr elől?...

Menekültél már rendőr elől? Ha igen akkor milyen géppel és sikerült e meglógnod?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 19:58
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Én már igen, M3-as BMW-vel és felmentem autópályára.
2012. júl. 18. 20:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem a Need for Speedben hanem a való életben!
2012. júl. 18. 20:13
 3/22 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Még a 80-as évek végén Simóval, és többször sikerült őket lerázni, de volt, hogy nem.
2012. júl. 18. 20:16
 4/22 anonim válasza:
Az Undercoverben volt. Szerepelt a kérdésben, hogy a való életben?? :)
2012. júl. 18. 20:18
 5/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom számít-e, de engem pont vittek volna haza simoval mikor jöttek velünk szembe a rendőrök. Egyből fordultak utánunk, mi meg lementünk egy kis utcába, én leugrottam és egy gyalogos átjárón átfutottam egy másik kis utcába. A sofőröm meg lerázta a rendőröket.
2012. júl. 18. 20:27
 6/22 anonim ***** válasza:
golf 4 r32.éjszaka 15 perc kergetőzés után megtudtam lépni....
2012. júl. 18. 21:19
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha megszólalhat a másik oldal is..

Az esetek 60%-ában a menekülő besokallt, és elesett, vagy nekiment valaminek.

Sok van, akinek sikerült meglógni, de ezek közül is rengeteg meglett rendszám vagy ismertség alapján.

Van olyan aki nem lett meg, de nagyon kevés.

Egyértelműen nem éri meg menekülni, mert saját magát és másokat is veszélybe sodor. Illetve valamikor csak figyelmeztetni akartuk, mégis csinált magának olyan bűnlajstromot, hogy utána pedig fizethet százezreket.

2012. júl. 19. 12:27
 8/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is fasszság elmenekülni. Általában pár tízezerből meg lehetne úszni, ehelyett meg életeket sodorsz veszélybe, többek között a sajátodat, továbbá komoly anyagi kárt is okozhatsz. Igazán nagy formátumú ember, aki ilyenbe belemegy, mondhatom...
2012. júl. 20. 12:41
 9/22 A kérdező kommentje:

Nem mindent lehet pár tízezerből megúszni:

Megittál egy sört és elveszik a jogsid.

2012. júl. 20. 19:58
 10/22 anonim ***** válasza:
azt az egyet amit én is ellenzek és nem nézem jó szemel ha a sofőr iszik és ugy akar vezetni!
2012. júl. 21. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!