Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kideríthetem ki húzta meg az...

Kideríthetem ki húzta meg az autómat?

Figyelt kérdés
Egy bevásárlóközpont parkolójában valaki meghúzta az autóm. Mennyi esélye van hogy ki tudom deríteni ki volt az?
2012. júl. 11. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:

A bevásárló kp-k parkolója gyakran be van kamerázva. Ha szerencséd volt és pont arra nézett egy kamera (és még látszik is rajta pl. a károkozó autó rendszáma) akkor az alapján a rendőrség pikk pakk előveszi a tettest.

De az esetek nagy részében le szokták tagadni a biztonságiak, hogy lenne kamera, mert nem akarnak se dolgozni se tanuskodni...

2012. júl. 11. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Így van, a másik probléma meg az, hogy a rendőrség se fogja törni magát, hogy kikérje a felvételt. Még lopás esetén sem, nemhogy meghúzásnál.
2012. júl. 11. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sok benne a "ha". Tehát akkor gyakorlatilag nem sok esély van rá, igaz?
2012. júl. 11. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, s ha prémium kategóriás a vezetője, akkor még az is kiderülhet, hogy a kocsid ugrott elé.
2012. júl. 11. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Biztosító ilyenkor hogy fizet? Ha nem az én nevemen van a biztosítás, de az én jogsimra iratom a kárt, akkor nem lesz drágább a biztosítás összege, igaz?
2012. júl. 11. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
A vétkes autó biztosítójának kéne fizetnie, de mivel az nincs meg, így nem jön képbe a biztosító. Ha van töréscascód, akkor az fedezheti.
2012. júl. 11. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
De a töréscasconál meg van egy önrész, ami meghúzást nem fedez, mert az egy apró hiba. Meg nem kerül olyan sokba a javitás, hogy megérj ennyit utána járni. Mindenképp a másik autóson hajtsd be. Először is menj el a bevásárlóközpontba még egyszer, oda ahol parkoltál és nézd meg van-e biztonsági kamera, ami esetleg láthatta.
2012. júl. 11. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Èn a helyedben ott helyben hívtam volna a rendőrséget, mert cserbenhagyásos baleset történt. A biztonságiak nyilván lelkesebbek lesznek, ha a rendőrök kérik ki a felvételeket és nem te - feltéve persze, hogy a rendőrök ténylegesen foglalkozni hajlandóak az üggyel.
2012. júl. 12. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!