Kideríthetem ki húzta meg az autómat?
Figyelt kérdés
Egy bevásárlóközpont parkolójában valaki meghúzta az autóm. Mennyi esélye van hogy ki tudom deríteni ki volt az?2012. júl. 11. 12:25
1/8 anonim válasza:
A bevásárló kp-k parkolója gyakran be van kamerázva. Ha szerencséd volt és pont arra nézett egy kamera (és még látszik is rajta pl. a károkozó autó rendszáma) akkor az alapján a rendőrség pikk pakk előveszi a tettest.
De az esetek nagy részében le szokták tagadni a biztonságiak, hogy lenne kamera, mert nem akarnak se dolgozni se tanuskodni...
2/8 anonim válasza:
Így van, a másik probléma meg az, hogy a rendőrség se fogja törni magát, hogy kikérje a felvételt. Még lopás esetén sem, nemhogy meghúzásnál.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sok benne a "ha". Tehát akkor gyakorlatilag nem sok esély van rá, igaz?
2012. júl. 11. 13:02
4/8 anonim válasza:
Nem sok, s ha prémium kategóriás a vezetője, akkor még az is kiderülhet, hogy a kocsid ugrott elé.
5/8 A kérdező kommentje:
Biztosító ilyenkor hogy fizet? Ha nem az én nevemen van a biztosítás, de az én jogsimra iratom a kárt, akkor nem lesz drágább a biztosítás összege, igaz?
2012. júl. 11. 13:17
6/8 anonim válasza:
A vétkes autó biztosítójának kéne fizetnie, de mivel az nincs meg, így nem jön képbe a biztosító. Ha van töréscascód, akkor az fedezheti.
7/8 anonim válasza:
De a töréscasconál meg van egy önrész, ami meghúzást nem fedez, mert az egy apró hiba. Meg nem kerül olyan sokba a javitás, hogy megérj ennyit utána járni. Mindenképp a másik autóson hajtsd be. Először is menj el a bevásárlóközpontba még egyszer, oda ahol parkoltál és nézd meg van-e biztonsági kamera, ami esetleg láthatta.
8/8 anonim válasza:
Èn a helyedben ott helyben hívtam volna a rendőrséget, mert cserbenhagyásos baleset történt. A biztonságiak nyilván lelkesebbek lesznek, ha a rendőrök kérik ki a felvételeket és nem te - feltéve persze, hogy a rendőrök ténylegesen foglalkozni hajlandóak az üggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!