Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha lebilincselik az autómat...

Ha lebilincselik az autómat én pedig elszállíttatom az autót akkor mit tesznek ellenem?

Figyelt kérdés

Csak egy felvetés,kitaláció,semmi ilyesmiről szó sincs!

Tehát: Ha kerékbilincset tesznek az autómra én meg odamegyek egy autómentővel ami mondjuk a szomszédomé és feltesszük rá a lebilincselt autót és én hazaviszem akkor a mit tesznek?

(Azon ne akadjunk fent,hogy az autómentő így meg úgy, a lényeg,hogy valamilyen úton módon,de elszállítom onnét az autómat)

Aztán mondjuk otthon meg levágom róla a bilincset vagy hasonló a lényeg,hogy megszabadítom tőle az autót.Akkor mit tesznek ellenem?

2012. júl. 5. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom feljelentenek, mivel a bilincs a társaság tulajdona aki megbüntetett.
2012. júl. 5. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
az papíron szerepel hogy a kocsid hol és mikor kapta meg a bilincset tehát nem fognak elfelejteni. biztos hogy feljelentenének már csak azért is hogy rongáltad a bilincset.
2012. júl. 5. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nos, amikor nekem tettek fel bilincset és levetettem jó pénzért, akkor a számlán "kerékbilincs leszerelési díja" szerepelt és hangsúlyozták, hogy a tilosban parkolásért még további bírságot kapok!

Úgyhogy szerintem, ha a bilincs sérülése nélkül le tudod szedni és visszaadod nekik, akkor jogilag nem vagy támadható! Viszont ha belegondolsz, néha az elszállítás költségesebb!

2012. júl. 5. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
En megoldanam a kerdest gyorsan es szakszeruen: Mivel levenni rongalas nelkul nem egyszeru, en lebontanam a kerekagyat hiszen nem sok minden fogja oda. Vagyis elszallitatod es es max egy uj kerekaggyal leszel rovidebb, marha szrencsed is van es hatsokerekes a jarmuved. Egyebbkent nem neztem meg meg kozelrol a kerekbinincset de szerintem nem erinti a felni, vagyis a gumit leeresztve valoszinu konnyen meg lehet tole szabadulni.
2012. júl. 7. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!