Ha az autóba hátul nincs biztonsági öv akkor a babával nem lehet utazni? (BARKAS)
Figyelt kérdés
Ebbe a kocsiba eredetileg sincs bitonsági öv, csak elől!2009. júl. 6. 19:28
2/7 anonim válasza:
Ha elöl rögzíthető a baba, akkor lehet. De ilyenkor ki kell tudni kapcsolni az anyósülésnél a légzsákot. Már ha van. Vagy ha hátul megoldott másképp a biztonságos rögzítés, akkor lehet hátul is. De a bemadzagozom az ülést nem elfogadható.
3/7 anonim válasza:
Barkasban légzsák? Ezt te se gondoltad komolyan :D
4/7 anonim válasza:
Jólvanna :) Nem figyeltem hogy Barkas :) Túl nagy betűk voltak.
5/7 anonim válasza:
A gyermekülés használata csak isofix rögzítési pontok megléte esetén kötelező,a biztonsági öv megléte meg minden max. hét személy szállítására alkalmas személygépjármű esetében előírás 1975 óta. A sulibuszon meg 2009 óta.
Szerintem az általad leírt gépjármű az akkori kor követelményeinek megfelelt, elvileg nem büntethető.
6/7 anonim válasza:
Mennyire fontos neked a kicsi élete? ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Pont az egészségéről volt szó!Megrántotta a kezét és nálunk még röngent se csináltak a kezéről.Azt mondták hogy ha mentőt hívunk akkor is csak 2óra múlva ér ide értünk.A pici meg csak ordított a fájdalomtól ha megmozdult a keze.Azt se tudta megmondani az orvos hogy eltört a keze vagy nem.Döntenem kellett,és döntöttem is.Elvittük a barkassal.Ja és azt mondta a doki hogy ha haza akarunk jönni akkor a betegszállító hazahoz minket de csak a vizsgálat után hívják oda.És akkor is csak 6óra múlva ér oda.
2010. máj. 20. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!