Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babával szeretnénk...

BoSzi83 kérdése:

4 hónapos babával szeretnénk utazni Angliából, repülővel és tudni szeretnénk hogyan érdemes nekivágni? Hordozóval vagy nélküle, azt számolják-e poggyászként? A lefejt anyatejet átengedik a biztonsági ellenőrzésen, vagy van rá mód hogy szoptassak?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van néhány tanácsa, tapasztalata, hogy mit hogyan érdemes csinálni, és megosztaná, azt megköszönnénk!
2010. aug. 26. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hordozóval és az nem plusz csomag, hanem jár a babának ingyen. A repülő ajtajában veszik el beszálláskor vagy a csomagfeladáskor elveszik ha nem kell. Ugyanez igaz a babakocsira is. Egyszerre mindkettőt is viheted. Lefejt anyatejet, vizet, bébiételt át lehet vinni csak meg kell kóstolni. Pl ha több bébiétel van akkor csak egyet meg egy folyadékot. Természetesen van lehetőséged szoptatni. Diszkréten eltakarod magad. Én szoptattam a gépen is. Plédet vigyél a gépre a kicsinek meg váltóruhát, pelus és ami még kellhet popsikrém... 100 ml alatt legyen a krém. Kedvenc játékot vagy amit szeret és leköti. Nem szoktak szívózni egyébként.

Jó utat!

2010. aug. 26. 20:54
 2/4 Nikcsi ***** válasza:
Teljesen egyetertek az elottem szoloval, minden ugy van ahogy leirta. Mi mar szamtalanszor repultunk haza 1 babaval, most legutobb 2-vel. Azzal szamolj, ha a babakocsit es a hordozot a poggyaszterbe teszik, akkor valamelyik tarsasagnal csak a borondokkel kapod meg, nem amikor kiszallsz a gepbol. Nekunk most legutobb a wizzair-rel igy volt. Ja meg vmi, a biztonsagi ellenorzesnel, ossze kell csukni a babakocsit, mert atvilagitjak azt is, erre keszulj. Nekem makom volt Magyarorszagon, mert tul nagy volt es nem fert at, ezert csak kezzel neztek at. :)
2010. aug. 26. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Magarol az utazasrol nem tudok irni, mert meg nem repultem a lanyommal, viszont angliaban elek es ha az itteni dolgokrol kerdeznel szivesen segitek.

2010. aug. 26. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Off:

Nagyon elnezest, de meg nem tuaztunk a lanyunkkal haza es ezeket nem tudom.Kerdezhetek valakitol priviben?

Jet2 legitarsasag.

2010. aug. 26. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!