Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Régi jogsisok:ha most kellene...

Régi jogsisok:ha most kellene vizsgázni kreszből, átmennétek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 10:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Fogadni mernék, ha félév múlva kérdeznének valami komoly kérdést a kreszbol a mostani vizsgázoknak fogalmuk sem lenne rola.Az elmélet és a valoság kozott oriási a kulonbség.Nekem 14 éve van jogsim, 400000 km tettem meg idáig balestmentesem, igaz most már nem tenném le.Amúgy árufuvarozo vagyok 1 éve.
2009. aug. 9. 16:22
 22/23 anonim ***** válasza:

Nővérem átment, 66 pontja lett, 3 éve vezet.

Párom (F) megbukott, 62 pontja lett, pedig napi 100 km-t vezet. A múltkor megkérdeztem, hogy mit kell tudni a várakozni tilos tábláról, és azt mondta, hogy fogalma sincs, sosem áll oda, ha meg igen, nem érdekli, ha tilos. És még ő oltott le, hogy 63 ponttal meghúztak engem. :S

Faterom meg oktató volt, szeritem hibátlanul megcsinálná. :)

20/L

2009. aug. 15. 21:53
 23/23 anonim ***** válasza:

" Köszi szépen de kb 80.000kmert tettem már bele a kocsimba. Ezmellett teherautókkal dolgozok, az +pár kilóméter.

Jah és nem mellesleg vagy 10éves korom óta vezetek.

-Gokartozpk

-Gyorsulási versenyeken indulok legális/illegális.

...... szerintem a rutinról ne is beszéljünk, mert az nem minden esetbe kor függő.

"

Miért van az, hogyha érvelni kell ezen az oldalon, mindig kiderül, hogy az adott ember kivételesen hiper-szuper profi benne?

2010. aug. 3. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!