Régi jogsisok:ha most kellene vizsgázni kreszből, átmennétek?
próbáljátok ki nekem 88%-os lett átmentem.
Bocsi értem.
Egyébként apukámnak most 50éves a jogsija és szinte hibátlanra töltött ki egy tesztet pár hónapja (mikor én is vizsgáztam és othon gyakoroltam).
Jah és 50év alatt nem volt még egy koccanása sem (több 100.000 km van már mögötte).
első válaszoló
gratulálok a papádnak:))
Hogy régi(?), mi számit réginek?
De nekem az a véleményem: a KRESZ-t nem tudni kell, hanem ALKALMAZNI!!!
Két évente céges minősítő vizsga van, ha 85% alatt teljesítek, először pótvizsga, és ha akko is 85% alatti a teljesítmény, levesznek kocsiról, mehetek garázsszolgálatra.
Úgyhogy asszem igen, átmennék.
(Mellesleg idén 20 éves a jogosítványom).
úgy egy hója csináltuk a C-s jogsis kreszt a srácokkal, kb 4en vagyunk fiatalok a többi 17 már vezet úgy minimum 10 éve, lettek is bukások, KRESZ-ből is, pedig a másik hölgy is vezetett már kint-bent több 100km-et, az Eu-t bejárt srác ugyan átment a teszten. de mondta az oktató hogy kresz helyzetekben nincs a toppon. pedig felkészítések is voltak, és ott volt többnyire mindenki.
Ja és ha mindenki betartaná a Kreszt, nem lennének helyetek... a fiataloknak nem kéne úgy állatkodni, ez igaz /persze ha apuci nem venné meg a kocsit nem lenne ez a probléma/ ha meg megvette tanítson némi tiszeteletet neki, értet szerintem ez a legföbb gond, hogy nem tisztelik a sofőrök egymást, mindenki megy a maga irányába, és *ik a másikra, és anyázik mert nem tett valamit helyesen, 3óra múlva meg mikor ő sietne ő is szabályt hág. Ez a legnagyobb gond: "neki szabad, nekem is", ahelyett hogy példát mutatnánk folyamatosan egymásnak, előzékenyek lennénk, meg-miegymás. szerintem sokkal szigorúbban kéne ezt az egész KRESZ-t venni, nemhiába vagyunk az első helyen a halálos közúti baleseteknél, tudásilag meg valahol az utolsó előttinél, 3ország van még mögöttünk.. nagyon jó. üdv. bocsi hogy eltértem a kérdéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!