Régi jogsisok:ha most kellene vizsgázni kreszből, átmennétek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 10:37
1/23 anonim válasza:
Akármikor. Az első jogsim (16) A-volt ezután megcsináltam a (17) B-st és a T-st ezután a (18) C-st úgy hogy a vizsga előtt othon 2tesztet nyomtam és ígyis a B-hibátlan a C-T pedig egy hibás lett.......... lazán át mennék mind a 4-ből (de biztos lenne hibám) 18/F.
2/23 anonim válasza:
Jah és ez mellett van egy Mv-s vizsgám ami szintén hibátlan lett, szerintem azzal se lenne baj.
3/23 anonim válasza:
Az első válaszoló honnan veszi hogy ő régi jogsis?
4/23 anonim válasza:
Ez tetszett! Én simán megbuktam a teszten egyik rokon most vizsgázik kipróbáltam a tesztet 13 hibapont,nem nyert :).10 éve van jogsim 7éve vezetek. 28\F
5/23 anonim válasza:
1. vállaszoló vagyok.
Szerintem könnyen menne, 4-5 év mulva is.
Tavaj a közép sulisok közti országos közlekedési versenyen 3.lettem (B-kat, egy teljesen idegen vároba rendezték Szegeden) miután a saját megyémbe nyertem.
6/23 anonim válasza:
11:04-es vagyok, bő 2 éve van jogsim, 21/F
Halvány fogalmam sincs már a kreszről, majd ha levezetsz te is egy tízezer kilómétert budapesten, újra beszélgethetünk arrol hogy mennyit is tudsz a kreszből.
7/23 anonim válasza:
KRESZ-ből valószínű átmennék (forgalmi helyzettekkel nincs problémám, a többiből meg nehéz 11 hibát összeszedni), elsősegélyen viszont biztos nem...
8/23 anonim válasza:
Köszi szépen de kb 80.000kmert tettem már bele a kocsimba. Ezmellett teherautókkal dolgozok, az +pár kilóméter.
Jah és nem mellesleg vagy 10éves korom óta vezetek.
-Gokartozpk
-Gyorsulási versenyeken indulok legális/illegális.
....... szerintem a rutinról ne is beszéljünk, mert az nem minden esetbe kor függő.
10/23 A kérdező kommentje:
Bocsi',de én a "régi" jogsisikra gondoltam,akik rendszeresen vezetnek. Én 1971-ben vizsgáztam és természetesen az a vizsga és a mostani között ég és föld a különbség.Hol volt 71-ben ennyi autó? Szóval a régiek megszokásból vezetnek,ismerik a táblákat, de én sem biztos,hogy kitöltenék egy kresz-tesztet hibátlanul.Sőt!! Az én időmben még voltak olyan táblák,hogy páros és páratlan napokon megállni v.várakozni tilos.Már erre sem elékszem:((
2009. júl. 5. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!