A mélyen tisztelt 2/3-os többséggel bíró FIDESZ
kormányunk módosítani akarja a KRESZ szabályzatot?
(tovább is van)
Figyelt kérdés
Ez azt takarja hogy gyökeres módosítások lesznek?gondolok itt ilyenre hogy a zöldnél kell megállni (tom ez túl radikális de más nem jutott hirtlen eszembe :) vagy megint apró módosításokat hajtonak végre?
beb@szik ha megint azzal akarnak rólunk bőrt lehúzni,hogy mindenkinek kötelezővé teszik a KRESZ újratanulását + vizsgát....mert kinézem belőlük....és a lehet az 90% minimum
Én úgy hallottam, hogy meg akarják csinálni normálisra, ami egyáltalán nem egy rossz ötlet, ráférne már egy újraírás, már több évtizede foltozgatják ugyanazt. Nem történnének radikális változások.
2012. máj. 28. 15:11
2/17 A kérdező kommentje:
ha meg nem radikális változások lesznek,akkor hülyeség újra vizsgázni,de szerintem úgyis kell majd....ha azt mondják hogy adunk pénzt,munkahelyet emberek,akkor reped a plafon,ha meg szedünk be vmivel lóvét,az úgy van
2012. máj. 28. 15:18
3/17 anonim válasza:
Én remélem hogy nem módosítják hanem konkréten újraalkotják 21. századira.
Viszont azt nagyon remélem hogy nem köteleznek senkit se majd az újravizsgázásra.
Ahogy egy vezetés elméleti oktató mondta:
"Az egész olyan mint egy lyukacson ementáli sajt. Úgy ahogy van össze kéne gyúrni és kidobni a fenébe. Aztán csinálni egy normálisat"
2012. máj. 28. 15:47
4/17 anonim válasza:
Tudod valamiből kell pénzt csinálni..ha adókból nem megy(nincs munkahely csak C típusú támogatni valók),akkor marad az autósok lehúzása.
2012. máj. 28. 16:43
5/17 anonim válasza:
Olyanról még nem hallottam, hogy újra kellene vizsgázni KRESZ-ből, már maga az elgondolás is abszurd, nem lesz ilyen.
2012. máj. 28. 16:53
6/17 anonim válasza:
Radikálisan biztosan nem változtatják a KRESZT, hiszen a világon nagyjából egységes a dolog alapjaiban. Így az alapokhoz ha akarnának sem nyúlhatnának.
2012. máj. 28. 17:25
7/17 A kérdező kommentje:
ezeknél soha nem tudni...még a baloldali közlekedést bevezetését is kinézem ezekből,csakhogy tényleg át kelljen képezni az autósokat,motorosokat stbket.de 1 előnye azért volna,autógyárat létesíteni és új gépkocsit gyártani XD :)
2012. máj. 28. 17:29
8/17 anonim válasza:
Csak hogy idegesítselek egy kicsit...
Állítólag újra kell vizsgáznia minden járművezetőnek!
2012. máj. 28. 19:44
9/17 anonim válasza:
Vadi új táblákat gyártani sokkal nagyobb biznisz, mint mindenkit újravizsgáztatni....
2012. máj. 28. 19:46
10/17 Napkiraly válasza:
kollektív módon meg kéne tagadni,ne menjen senki vizsgázni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!