Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Ma mentem a bicikliúton előttem egy utca ahol ugye a kocsik elsőbbséget adnak a bicikliknek ha ki akarnak kanyarodni a főútra (azzal párhuzamos a bicikliút) két kocsi áll egymás mögött a bicikliút pont szabad, hallom nagy ordibálás szembe jött egy néni aki elesett akkor láttam hogy felbukott a kötélbe ami a két kocsit összekötötte, ami teljesen szürke kötél volt én se láttam... a kocsiból az ember leordította a nénit hogy nem igaz hogy nem látja és nem hallja hogy ordít neki hogy vigyázzon, nem bírtam ki odamentem leüvöltöttem hogy nem lehet látni a kötelet tegyen rá piros szalagot, vagy valamit, de még nekik állt feljebb, ott üvöltözött a nénivel meg aztán már velem is, de kellett volna tegyenek valami feltűnő jelzést a kötélre nem?? vagy ne álljon meg így, nem?2012. ápr. 26. 13:50
11/13 anonim válasza:
Ha úgy keresztezték a bringautat, hogy akkor nem jött ott kerekező, de a forgalom miatt ott ragadtak, akkor nem voltak szabálytalanok. Elgondolkodtató az is, hogy senki nem volt olyan, aki lemondott volna az elsőbbségéről? Én azt szoktam mérlegelni, hogy magam (és a mögöttem lévők) mennyit vesztek, a másik mennyit nyer akkor, ha beengedem.
12/13 anonim válasza:
Sötétben gondolom nem lehet egyszerű észrevenni egy környezetbe beolvadó kötelet, meg nincs olyan aki meg tudja jósolni, akár 10 méterről akár közelről sötétben, hogy a két autó között van-e kötél. Értelmes ember nem is számít ilyesmire. Szóval szerintem bátor dolog volt tőled, hogy megvédted a nénit, szerintem neked volt igazad.
Aki meg előzőleg beszólt, hogy "vaktyúkok vagytok" az elég nagy kretén már bocs! Hasonló helyzetben kíváncsi vagyok hogy cselekedne az ilyen nagy arcú fotelhuszár! Gondolom már a szomszéd városból kiszúrná a két kocsit összekötő kötelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!