Kinek van igaza? Nekem vagy neki?
Barátnőmmel a zebrán sétáltunk át, mikor éreztem, hogy valami hátulról súrolta a lábam. Hátrafordultam és akkor láttam, hogy egy babakocsis nő jött nekem. Ha jól emlékszem még bocsánatot is kértem, majd siettünk volna a barátnőmmel a szemközti boltba, mikor a nő elsétált mellettünk és ott visongott, hogy tanuljak meg közlekedni meg stb
:/ Nem értem mit rontottam el, mit kellett volna máshogy csinálnom.
De ennyire...meg gyerekkel :/ Ráadásul nem is szólt, hogy menjek arrébb vagy valami. Igaz, hogy beszélgettünk közben a barátnőmmel, de nem vagyunk mi annyira hangosak, hogy ne halljuk meg ha szólnak nekünk.
Most jut eszembe! xD
Mielőtt nekem jött vagy pont akkor benyögött nekem egy "héj"-t is
xD Neeem. Vagyis nem látszott rajta
Amúgy erről jut eszembe, hogy pont ebben az utcában elmentem egy cigány mellett és mikor elment mellettem ugatott... OO
Dehogy vertem "pofán" =O Én nem vagyok az a típus... mikor 2 (cigány) megvert, mert nem adtam nekik "kölcsön" 500ft-ot akkor sem ütöttem.
Utólag amúgy eszembe jutott, hogy utánamegyek és megkérdezem, hogy mégis mi baja, de addigra már eltűnt :/
xD A szülés utáni szöveg jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!