Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valaki autósiskolát vált,...

Ha valaki autósiskolát vált, akkor az új oktatóval is 30 órát kell vezetni minimum?

Figyelt kérdés
Oktatót akarok váltani, illetve autósiskolát, ezért kérdezem.
2012. ápr. 23. 23:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Azóta változott a szabály, hogy én tanultam, de akkor tíz óra után mentem vizsgázni. Pontosabban ebben a vizsga is benne volt már.
2012. ápr. 23. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. A vizsgakartonodban benne van, hogy mennyit vezettél és mennyi van még hátra. Ha levezettél 10 órát, akkor már csak 10 van hátra (forgalom). De azt tudni kell, hogy csak a kötelező óraszámokból nagyon nehéz sikeresen levizsgázni, általában csak azoknak sikerül, akik már előtte vezettek (otthon, homokúton...stb). A többiek mind elvéreznek, még ha azt gondolják is, hogy ez nekik menni fog.
2012. ápr. 23. 23:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos, én már réges rég túl vagyok a kötelező 30 órán, mivel a nulláról indultam, és olyan oktatót fogtam ki,aki nem értette meg, hogy hogy hogy nem tudom kezelni a kuplungot, figyelni a sebességet, kezelni a sebváltót, helyesen tekerni a kormányt,stb. egyszerre az első órákon, amikor már vitt a forgalomban.
2012. ápr. 24. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
nem kell újrakezdeni, én is így voltam, 4. forgalmi bukás után átmentem rokonomhoz, vezettem vele 3-4 órát, felmérte, hogy mi a baj azzal, amit a másik tanított, elmagyarázta és átmentem.
2012. ápr. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!