Miskolcon melyik autósiskolát ajánlanátok?
esetleg Nyíregyházán az Educar-t tudom ajánlani! Miskolc környékéről is járnak ide páran, főleg a nagyobb kategóriákból C,D,E én is náluk csináltam.
Miskolcon nem tudok
az 1. vagyok: én tavaly ilyenkor kezdtem a C-t. A kresz elég hosszú, de nem veszélyes a vizsga
3része van a kreszvizsgának, sima kresz (táblák, szabályok), műszaki, és üzemeltetési. Ha az egyikenk megbuksz, akkor csak azt az egyet kell ismételni (asszem). aztán jön a rutin, csak pár óra, és jön a vizsga. Elég könnyű. közben van olyan h BÜ. Biztonsűgos üzemeltetés. Nekünk az Educar telephelyén volt egy garázs, ott voltak az órák, állt bent egy nyerges vontató, és azon nézegettük meg az alkatrészeket, meg volt egy fal, amire rá volt építve egy tehergépkocsinak a fékszerkezete... azt is be kellett magolni... szóval erre elég sokat kell tanulni. Forgalom: jó sokat kell vezetni, a végére már nagyon untam.... volt hegyi vezetés is, az jó volt.. és aztán a vizsga.. de ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor a jogsi még semmit se ér, kell még PÁV2, meg gépkocsivezetői tanfolyam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!