Hogyan tehetném túl magam a repülőtől való beteges félelmemen?
vegyél be valami enyhe nyugtatót.
nem kell félni.. légzőgyakorlatok, valami nyugis zene.
én nem félek, csak azt utálom, amikor rosszul leszek, vagy bedugul a fülem.
Akkora hülyeségeket hordasz össze...
kocsiba nem félsz??
A repülök fix üzemórásak utána cserélik őket...
egy repülőn 2-3-4 hajtómű van amik függetlenek egymástól.
gyakorlatilag a repülő hajtómű nélkül is le tud szállni nem esik le mint egy darab kő.(az a helikopter) Szigorúan ellenőrzik minden le és felszállás előtt. Ellentétben most gondolj a öreg kocsira amit ki nem sz@rle ,hogy milyen állapotba van és csak 1 motor van benne és még az se szokott elromlani. Gyakorlatilag több esélyed van arra hogy mikor busszal vonattal autóval utazol balesetbe halj meg mint repülőn. Alig lehet hallani repülőgép balesetekről ,sőt amit néha néha bemondanak hírekbe annak is fele katonai vagy kis magángép.
Szóval abszolult nem gáz a repülő csöndes kényelmes olyan mint egy vonat sebesség magasság nem érzékelhető mert nincs mihez viszonyítani. Szerintem jóbuli. Én is tartottam tőlle mikor először repülővel mentem de elárulom fölöslegesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!