Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felelmemen nem tudok tulmenni?

Felelmemen nem tudok tulmenni?

Figyelt kérdés
Annyira felek,nehogy bajunk legyen felek,hogy elvetelek!Mindenkepp verzessel jarna ha barmi baja lenne a babamnak,es fajdalommal?2-3 hettel ezelott volt egy kis gondom amiert azota is aggodom ezert gondolok erre a rosszra!16hetes KM
2009. júl. 20. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem szabad bevónzani a rossz dolgokat, mert amitől félsz, az be is következik.

Ha bármi lenne veled, vagy a bébivel azt éreznéd.

Hasfájás, vérzés stb...

Nyugi, nyugi, ez a legfontosabb most!!

-33. hetes km-

2009. júl. 20. 09:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Sokat pihenek de nem feltetlen fekszem neha csak ulok az is ugyan olyan jo a pihenesre,vagy csak a fekves hasznal a veszelyeztetett terhesnel?
2009. júl. 20. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
probalok pozitivan de nem mindig megy foleg mikor faj a hasam akkor vagyok megijedve.
2009. júl. 20. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Megértelek,mert volt egy vetélésem, és a másodikkal 2.-szer kórházban voltam.

Ugyis hiába mond bárki bármit,aggódni fogsz,/nekem is mondhatták.../ugyhogy csak azt tudom mondani,kitartás!Próbálj pihenni,ne emelj.

Szorítok Neked és vigyázz magadra!

/A fájdalom nem biztos,de a vérzés igen!/

2009. júl. 20. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:
a verzes csak vagy a barnas folyas miatt is aggodni kell?
2009. júl. 20. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Utolsó vagyok.HA a méhszáj,méhnyakkal volt gond,akkor az ülés nem az igazi,akkor a fekvés jobb.Minnél kevésbé nyomja a baba!Vagy jobban hátradölve!
2009. júl. 20. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismét én...Nekem pecsételő vérzésem volt,ami valakinél abszolut nem számít,nálam akkor ment el az első.A másodiknál kétszer kisebb vérzésem volt.Ha ilyen van,akkor ügyelet.Inkább menj feleslegesen!Meg akkor legalább jó kezekben van.De mondom,valaki vérzik végig a terhessége alatt.
2009. júl. 20. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Nekem volt barnázásom, miútán megviszgált az orvos utána. Néha-néha nekem is fájt a hasam. Sokat kell feküdni!!!!!! Tényleg kiméld magad, és pozítívan gondolkodj, tessék mindig mondogatni, hogy minden rendben lesz veletek!!!
2009. júl. 20. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!