A figyelem megosztást lehet sokszorozni?
Figyelt kérdés
Az autó versenyzők nagyon sok dologra tudnak figyelni, és közben még versengenek egymással.
Lehet ezt valahogy tanulni? Hogy én is sok dolgokra tudja figyelni, és jól?
2012. márc. 22. 12:25
1/3 anonim válasza:
Ha vezetés közben mindenre oda tudsz figyelni, akkor ez is menni fog, csak gyakorlás kérdése.
2/3 anonim válasza:
Nem vagyok autóversenyző,de szerencsére jó a megfigyelő képességem,és több dologra tudok figyelni vezetés közben is. Van hogy elbambulok,de akkor inkább fáradt vagyok. Biztos lehet tanulni,de ez szerintem az adottságokon múlik.
Az autóversenyzők felkészülnek a versenyre agyilag,testileg a verseny idejére,mi viszont megszokásból és nem rivalizálásból vezetünk.. (Bár ez sem mindig igaz:)
Te is tudsz figyelni a téged körülvevő dolgokra,neked nem kell adrenalintól feltöltve versenyezni!
3/3 anonim válasza:
Én azért szívesen nyomom le a pirosnál azt a sok kis srácot, aki sötétített üveges kisautójában bömbölteti a zenét és azt hiszi ettől menő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!