Tibi18 kérdése:
Simsonosok figyelem?! ( többi lent )
Figyelt kérdés
Tuningolni kezdtem a simsonomat (s51). A kuplungnál akadtam meg , mert nem tudom hogyan kell le szedni a tányér rugót :S :(
Valaki segítene ?
Előre is köszönöm :)
2012. febr. 1. 21:43
1/11 anonim válasza:
4 kis csavart miután kiszedted nem lehet csak simán leszedni az egészet?
2/11 A kérdező kommentje:
Itt akadtam meg , hogy nem tudom leszedni :( gondolkodtam, hogy le vágom ... am is most veszek rá tuning kinyomólapot ... de ha tudsz valami megoldást akkor légyszíves írd le :)
2012. febr. 2. 13:01
3/11 anonim válasza:
elvileg le kell feszíteni,gyári kiskönyv is azt írja.
4/11 anonim válasza:
ha leszedted a kinyomólapot amit 4db 4-es csavar tart (8-as kulcs), akkor van alatta egy anya ami 17-es cső kulccsal kel leszedni. ha minden igaz akkor rá van hajtva az anyára egy pléh darab. azt kihajtod, és megtágítod az anyát, de vmivel megkel akasztani a kuplungot, h ne forogjon (pl. alu darab, széles csavarhúzó...)
5/11 anonim válasza:
* bocs most olvasom h tányér rugó kell neked
ha megfigyeled a kuplung hátulján vagy egy zéger alátét, azt leveszed zéger fogóval.
6/11 anonim válasza:
szerintem őt az érdekli hogy hogy kell a tányérrugót és a menesztőt elválasztani.
7/11 anonim válasza:
a tányérrugót csak lefeszíted és annyi
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Próbáltam am veszíteni , de elég kemény anyag :D Levágni nem szeretném , mert pót alkatrésznek sztem jó :)
2012. febr. 2. 21:57
9/11 anonim válasza:
Jó kis sufni tuning lesz úgy érzem!!Szegény motor, miért barmolod össze ha nem értesz hozzá? Eddig még ment, és ezután?
10/11 A kérdező kommentje:
Hát muszáj ki cserélnem a kinyomó lapot erősebre , mert nagyon meg csúszik amikor elér egy fordulatot ... Am 60/4 felömlős hengerem van és elég pörgős , ezért is kell "kuplung tuning"
2012. febr. 3. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!