Simsonosok tudnának segíteni?
Van egy S51n-esem és hiába babrálom nem jó egyszerűen nem akar menni és ha megy akkor kettesben is tötyög meg fulladozik. hol keressem a hibát? ja és ha valaki tudna jó linket amin szervízköny vagy ijesmi van és meg tom nézni annak örülnék.
Köszi előre is
Ennyiből amit leírtál nehéz rájönni.
Szerintem anyagkapási hiba lesz. Vagy nem kap anyagot rendesen, vagy sokat kap. Gyertya száraz vagy mocskos?
A karburátort tisztítsd ki rendesen, állítsd be az úszót, hogy a szelepet rendesen le tudja zárni ill. ki tudja nyitni, legyen mozgástere. állítsd be a levegő-benzin keverési arányt, tisztítsd ki a levegőszűrőt, a gázbovden végén lévő tűt (nemtom mi a rendes neve) is nézd meg, hogy minden rendben van-e.
Ha beindul és elkezd fulladozni húzd rá a szivatót...ha felpörög, akkor nem kap elég anyagot állíts rajta, ha lefullad tőle akkor pedig sok anyagot kap.
Kösz mindenkinek.
megcsionáltam és most jó!
az utolsónak küldeeném hogy mindent kipucoltam és a kipufogóból 4marék korom jött ki
most úgy megy mint az álom
ja majd el felejtettem
próbáld a tanknál mertnekemm sokkaljobb lett mikor kimostam és új benzincsapot vettem bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!