A simsonosok miért nem indexelnek soha?
Már akinek nincsen indexe, ugye kart kéne lengetni, de sokszor látom, hogy csak fordul jelzés nélkül.
[link] mint itt
Amikor Simsonom volt én se jeleztem mindig karral, főleg hogy lassítás közben vissza kellett váltani és akkor a bal kezem nem volt szabad.
Most robogóm van, ezen van index és használom is. Ha a simsonomon lett volna akkor azon is használtam volna.
Nagyon idegesítőek.
Nekem van egy 50-es supermoto-m és szoktam jelezni.
Pl ma is megyek az úton 60-nal előttem megy egy simson 40-el már indexeltem is hogy megelőzöm erre hirtelen elkezd kanyarodni nekem pedig azonnal satu féket kellett nyomni de még így is majdnem bele mentem.
De még hátra se nézett hogy van-e mögötte valaki...
"Pl ma is megyek az úton 60-nal előttem megy egy simson 40-el"
feltételezem, hogy nincs rendszám a motorodon, és te sem A kategóriás jogosítvánnyal vezetsz, úgyhogy nem igazán jó dolog más szabálytalanságára felhívni a figyelmet, mikor te eleve szabálytalan voltál. 60-al hol mehetsz a segédmotoroddal? Megmondom, valami elkerített pályán, de közúton nem. Ott meg szarügy, hogy valaki jelez-e, vagy sem.
Igen M kategóriás vagyok de nem hiszem hogy ez borzasztóan sok lenne.
Inkább az a sok amikor a falunkba jön egy sportmotoros és 100-zal áthajt az egész falun.
Na az már tényleg sok.
De a simsonos mögött simán mehetett volna 1 autós is aki ha nem figyel kellően elcsapja.
Ezzel csak a figyelmet szeretném felhívni hogy jobban figyeljenek oda még akkor is ha nincs a motoron index legalább nézzenek hátra és jelezzenek kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!